ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα οφέλη που έχουν τα φυτά εσωτερικού χώρου στη διακόσμηση του σπιτιού

Τώρα που η άνοιξη είναι εδώ, ευκαιρία να δώσεις χρώμα στο χώρο σου!
3
'
φυτά εσωτερικού χώρου διακόσμηση σπιτιού Shutterstock

Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των φυτών, ή αν δεν έχεις χρόνο να περιποιείσαι τα φυτά σου, μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσεις και να προσθέσεις φυτά στο σαλόνι, το σπίτι και το δωμάτιό σου. Εκτός του ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου αλλά και τα λουλούδια είναι τάση στην διακόμηση του σπιτιού σου, υπάρχουν πολλές έρευνες που αναφέρουν πως το να έχεις κάποιο διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου, ενισχύει την παραγωγικότητά σου κατά 15%. Ποια είναι όμως τα οφέλη που έχουν τα φυτά εσωτερικού χώρου;

Καθαρίζουν τον χώρο σου

Έρευνα της NASA απέδειξε πως τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να αφαιρέσουν το 87% των τοξινών σε ένα δωμάτιο, μέσα σε 24 ώρες. 

Εικόνα
φυτά εσωτερικού χώρου διακόσμηση σπιτιού 2
Shutterstock

Σε χαλαρώνουν

Υπάρχουν πάρα πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να σε βοηθήσου να χαλαρώσεις, όπως η λεβάντα για παράδειγμα. Μπορείς να απευθυνθείς σε έναν ειδικό (ανθοκόμο) ώστε να σε κατευθύνει σχετικά με το τι φυτό να πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Δίνουν χρώμα σε ένα «ουδέτερο» δωμάτιο

Αν και εσύ αγαπάς το μπεζ, το γκρι και το λευκό στην διακόσμηση του σπιτιού σου, είναι πολύ πιθανό το σπίτι σου να μοιάζει «άχρωμο». Με το να βάλεις ένα φυτό εσωτερικό χώρου στο δωμάτιο και το σαλόνι σου, θα λύσεις αμέσως το πρόβλημα.

Extra tip: Το ποιο φυτό θα επιλέξεις για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, θέλει σκέψη. Ήξερες μάλιστα ότι σύμφωνα με το Feng Shui ένα πολύ δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου φέρνει «γρουσουζιά»;

Αγαπημένο