ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 2 διακοσμητικά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ γιατί χαλάνε την αίσθηση όλου του χώρου

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ στη διακόσμησή σας σύμφωνα με τους ειδικούς!
1
'
Τα 2 διακοσμητικά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ γιατί χαλάνε την αίσθηση όλου του χώρου istock

Το σπίτι είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε και ηρεμούμε. Θα πρέπει λοιπόν να μας προκαλεί γαλήνη και αρμονία. Η διακόσμηση είναι επομένως κάτι βασικό που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα του σπιτιού μας, αλλά και τη δική μας ψυχική διάθεση.

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα στις επιλογές που πρέπει να κάνετε όσον αφορά στη διακόσμηση. Τώρα λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα δύο βασικά λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε στο χώρο μας με αποτέλεσμα να χαλάμε την αισθητική του σπιτιού μας.

Τα 2 βασικά διακοσμητικά λάθη

Μην κολλάτε τα έπιπλα μεταξύ τους

Εικόνα
διακοσμητικα λαθη

Συχνά, στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε περισσότερο χώρο, κολλάμε τα έπιπλα μεταξύ τους. Ακόμη κι αν έχετε ένα μικρό σπίτι, αυτό θα κάνει το χώρο σας λιγότερο λειτουργικό και θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σας.

Μπορείτε λοιπόν, αν έχετε περιορισμένο χώρο να αλλάξετε την κατεύθυνση των επίπλων ή να τα μετακινήσετε ελαφρώς.

Επίσης, μπορείτε να δωρίσετε μερικά από τα έπιπλά σας, εφόσον δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Αμέσως θα δείτε το σπίτι σας να αλλάζει και θα μοιάζει πιο μεγάλο και πιο καλαίσθητο.

Δείτε επίσης: Καθάρισε αποτελεσματικά το μπάνιο σου με 3 υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και δε θα σου κοστίσουν τίποτα

Βρείτε τρόπους να προσθέσετε φως

Εικόνα
διακοσμητικα λαθη

Ένας σκοτεινός χώρος δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αισθητική του σπιτιού. Προσθέστε λοιπόν κεριά, καθρέφτες και φωτεινά λευκά είδη, ώστε να δώσετε ζωντάνια και να φωτίσετε το σπίτι σας.

Μην ξεχνάτε επίσης να ανοίγετε τις κουρτίνες κάθε πρωί, ώστε να εισέρχεται άπλετο το φυσικό φως, το οποίο είναι το θεμελιώδες στοιχείο της καθημερινής µας ζωής και παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση, και στην ψυχολογία μας.

Μάθετε ακόμα: 4+1 παράγοντες που προκαλούν δυσοσμία στο σπίτι σου και πώς να την αντιμετωπίσεις

Αγαπημένο