ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νικολέτα Μαυρίδη - Survivor: Οι 3 λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που σίγουρα δεν ήξερες

Οι φωτογραφίες από το Instagram
3
'
Νικολέτα Μαυρίδη - Survivor σχέση Instagram σύντροφος

Η Νικολέτα Μαυρίδη από το Survivor, έχει ξεχωρίσει στην καρδιά του κοινού. Η ίδια, κάνει αισθητή την παρουσία της στα αγωνίσματα αλλά και γενικά στο παιχνίδι αφού το καλλίγραμμο κορμί της, τα μακριά μαύρα μαλλιά της αλλά και τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της, σε κάνουν αν μη τι άλλο να την κοιτάξεις για ώρα. Αναζητήσεις για την ηλικία, την σχέση αλλά και το ποιος είναι ο σύντροφος που ίσως έχει η Νικολέτα Μαυρίδη έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, ωστόσο υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που σίγουρα δεν ξέρεις.

  • Η Νικολέτα, έχει αδυναμία στα ταξίδια και όποτε βρίσκει την ευκαιρία, δραπετεύει από την Αθήνα. Η ίδια, έχει βρεθεί και στο εξωτερικό και στο Instagram της, είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τα μέρη που έχει πάει. Πριν από το παιχνίδι ωστόσο, το απενεργοποίησε.
  • Επιπλέον, αγαπά πολύ τις φίλες της, τις οποίες και νιώθει σαν αδερφές της, και φροντίζει να περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί τους.
  • Τέλος, η Νικολέτα Μαυρίδη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό και τις pilates, οι οποίες ανήκουν άλλωστε στο πεδίο των σπουδών της.

Δες σχετικές φωτογραφίες από το Instagram:

 

Αγαπημένο