ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι κόντρες, η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τα νούμερα τηλεθέασης

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας!
05.01.2022
3
'
μαλέσκου

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Τρίτης. Στη συνέντευξη επικεντρώθηκε κυρίως στην χρονιά που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της και τις αλλαγές που της έχει επιφέρει.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κόντρα που έχει προκύψει με την Κατερίνα Καινούργιου, τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειIωάννα Μαλέσκου: Η καταγωγή της και άλλες 8 λεπτομέρειες για την ζωή της

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για μένα, άλλαξε η ζωή μου ριζικά.» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία αναφέρθηκε στο 2021 που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της ενώ ταυτόχρονα το χαρακτήρισε ως μεταβατικό, επαναστατικό λόγω των αλλαγών και προσωρινό λόγω των καταστάσεων που έχουν μεταβληθεί στη ζωή της μέχρι στιγμής.

 

 

Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Στη συνέχεια έθιξε το θέμα που απασχόλησε το κοινό σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει με την παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Katerina” στον Alpha, την Κατερίνα Καινούργιου.

«Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά 

Ωστόσο η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα παρά τους σχολιασμούς του προς το πρόσωπο της κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

«Η εκπομπή του Νίκου σε μια συγκεκριμένη ζώνη ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί είμαι και εγώ. Ενοχλούμαι όταν κάτι γίνεται με τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι κάτι γίνεται για να με προσβάλλει θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Με χιούμορ έβλεπα πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν. Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΙ και είχα απαντήσει θετικά.»

Δες και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Το ύψος, η ηλικία και άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνον

 

 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραμείνει ασχολίαστο το θέμα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως: «Τα νούμερα με επηρεάζουν όπως επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση… Πιο πολύ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο να έχει στιβαρότητα και μεστότητα…. Εδώ στην Αθήνα έμαθα πως πρέπει να δοκιμάζεις συνεχώς και αν τραβάει κάτι να το συνεχίζεις».

Αγαπημένο