ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χρύσα Ρώπα: Η αντίδρασή της στην πρόσφατη αναφορά του Θανάση Λάλα στο πρόσωπό της

Το "καρφί" για Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο
09.06.2023
See the video

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» είχε βρεθεί τον Απρίλιο ο, Θανάσης Λάλας, ο οποίος, είχε ρωτηθεί για την πρώην σύζυγό του, Χρύσα Ρώπα και για το αν τον ενοχλεί που ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής γίνεται δημόσιο.

Τι είπε ο Θανάσης Λάλας

«Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι ζωή έχω. Το ίδιο πράγμα το βλέπουμε όλοι τελείως διαφορετικά. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχω ζήσει. Έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου να το έχει δει με τον δικό του τρόπο. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να βλέπει τα ίδια πράγματα με τον δικό του τρόπο και δικαιούται να τα βλέπει με τον δικό του τρόπο. Το δεύτερο και κυριότερο, από τη στιγμή που έχεις περάσει πολλά με έναν άνθρωπο, δικαιούται να λέει ό,τι θέλει για σένα χωρίς να του απαντάς. Δεν με αφορά. Αυτό που λέγεται για τον Λάλα, δεν είναι ο Λάλας. Έχω κάνει μια ζωή που αν καθίσει ο άλλος δίπλα μου και την δει, δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Δεν εννοώ ότι αυτό που λέει κάποιος για μένα δεν ισχύει. Κάτι που έχω μάθει από αυτή την ιστορία είναι μην ασχολείσαι με πράγματα που αποφασίζουν άλλοι για σένα. Αποφασίζουν ότι είμαι κάθαρμα, ΟΚ, τι να κάνω;», είχε δηλώσει ο Θανάσης Λάλας.

Η απάντηση της Χρύσας Ρώπα

Από την πλευρά της, η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

«Δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση για μένα; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δύο κύριοι (Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Θανάσης Αναγνωστόπουλος) επανέφεραν αυτό το θέμα. Έχουν περάσει 20 χρόνια, έλεος δηλαδή. Οι άνθρωποι που λένε δε με αφορά, δε με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία της εξέλιξης αυτής της σχέσης» τόνισε η Χρύσα Ρώπα.

Αγαπημένο