ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Λάλος: Η αναγνωρισιμότητα και τα μηνύματα που δέχεται για τον τηλεοπτικό “Μαθιό”

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού!
3
'
Λάλος

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Λάλος.

Ο ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον Μαθιό στην σειρά του Alpha «Σασμός», μίλησε για τον ρόλο του, για την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε αλλά και για τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο.

«Είχα γνωρίσει την αναγνωρισιμότητα μέσα από το θέατρο. Το θέατρο όμως είναι πολύ περιορισμένο και σε χώρο και σε χρόνο… Ότι κάνεις κινηματογραφικά και τηλεοπτικά μπορεί να το δει και κάποιος σε επανάληψη. Από το σπίτι πάω στο θέατρο και το γύρισμα και το αντίστροφο οπότε δε συναντάω κανέναν. Ίσως στην Αττική Οδό να με χαιρετήσει κανείς. Στο σούπερ μάρκετ πάω αλλά εκεί με έχουν συνηθίσει. Τα μηνύματα που παίρνω είναι φοβερά. Πολύ αστεία πολλές φορές. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την Τέχνη μου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Για τον χαρακτήρα στη σειρά υπάρχουν αρνητικά επειδή είναι ένας μονόχνοτος άνθρωπος ο Μαθιός. Συνήθως λένε ότι δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι αυτό.

Σε κάθε χαρακτήρα που προσεγγίζω ψάχνω να βρω εμένα που με αγγίζει. Αυτό είναι το επάγγελμά μου. Να μπω σε έναν ρόλο, να μεγεθύνω κάποια στοιχεία που δεν έχω και να μικρύνω κάποια άλλα δικά μου… Δε ξέρω όμως τι γίνεται και ότι χαρακτήρα παίζω μου λένε “Σου πάει πολύ αυτός ο χαρακτήρας”, δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Το να είναι κάποιος σκληρός αλλά και ευαίσθητος όπως ο Μαθιός σε μένα είναι το αντίθετο, είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος με σκληρά στοιχεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την συνέντευξη του.

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Δημήτρης Λάλος: Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές που δεν ήξερες για τον “Μαθιό” από τον Σασμό

Αγαπημένο