ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Συγκέντρωσαν 35 εκατομμύρια δολάρια για τους ουκρανούς πρόσφυγες- Η επικοινωνία με Ζελένσκι

Η επικοινωνία τους με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι
22.03.2022
2
'
Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Συγκέντρωσαν 35 εκατομμύρια δολάρια για τους ουκρανούς πρόσφυγες- Η επικοινωνία με Ζελένσκι Κούνις_Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις, αποφάσισαν πριν λίγο καιρό να δημιουργήσουν μία σελίδα στο GoFundMe ώστε μέσα από εκεί όσοι το επιθυμούν, να στηρίξουν με κάποιο χρηματικό ποσό τους ανθρώπους που πλήττονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Να σημειωθεί πως η ίδια η Μίλα Κούνις έχει μία ευαισθησία παραπάνω σε αυτό το θέμα καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία έως τα 7 της χρόνια και έπειτα μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Διαβάστε κι αυτό: Netflix: Η δημοφιλής πλατφόρμα σταματάει τα project της Ρωσίας μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο λογαριασμός που δημιούργησε το διάσημο ζευγάρι ηθοποιών έχει μέχρι στιγμής 69.500 δωρεές, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 34.826.000 δολάρια.

Οι δύο σταρ είχαν ως πρώτο στόχο τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως από τη στιγμή που το ποσό αυτό έχει ξεπεραστεί, οι ίδιοι προέτρεψαν το κοινό να μην σταματήσει τις δωρεές και τους παρέπεμψαν στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org, προκειμένου να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς, τονίζοντας πως κάθε τους δολάριο θα αντιμετωπιστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό.

Ακόμη ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ήρθαν σε επικοινωνία και με τον ίδιο τον Ουκρανό πρόεδρο και το επικοινώνησαν μέσα από μία δημοσίευση στο twitter. 

"Είναι ζεύγος αστέρων που πιστεύει ειλικρινά σε εμάς, στη νίκη μας, στο μέλλον μας. Βοηθούν τους εκτοπισμένους συγκεντρώνοντας κεφάλαια. Και οι δυο τους έχουν ήδη συγκεντρώσει περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θέλοντας να ευχαριστήσει το ζευγάρι.

Ακολουθεί το βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram:

 

 

"Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή σας. Πριν από 2 εβδομάδες σας ζητήσαμε να συμμετάσχετε μαζί μας και περισσότεροι από 65.000 από εσάς συμμετείχατε και προσφέρατε ό,τι μπορούσατε. Τώρα, με τη βοήθειά σας, πετύχαμε τον στόχο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και αυτό απέχει πολύ από το να λυθεί το πρόβλημα, η συλλογική μας προσπάθεια θα προσφέρει μια πιο ήπια προσγείωση για τόσους πολλούς ανθρώπους που το μέλλον τους βρίσκεται στην αβεβαιότητα. Η δουλειά μας δεν έχει γίνει, γι' αυτό ανεβάζουμε τον στόχο στα 40 εκατομμύρια δολάρια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η έκδήλωση αγάπης που ήρθε ως μέρος αυτής της εκστρατείας θα έχει τον μέγιστο αντίκτυπο σε όσους έχουν ανάγκη. Τα κεφάλαια υπάρχουν ήδη και θα συνεχίσουν να παραδίδονται στο Flexport.org και το Airbnb.org, ώστε να μπορούν να ενεργήσουν τώρα. Καθώς η χρηματοδότηση συνεχίζεται, θα αντιμετωπίζουμε κάθε δολάριο σαν να ήταν δωρεά από την τσέπη μας, με σεβασμό και τιμή για τη δουλειά που έγινε...", ήταν η λεζάντα της ανάρτησης και οι δύο ηθοποιοί έδειχναν πραγματικά συγκινημένοι και ευγνώμονες για το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Δείτε εδώ: Οι "Simpsons" που προέβλεψαν τον πόλεμο στη Ουκρανία και άλλες 8 προφητικές σειρές

Αγαπημένο