ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καιρός: Κρύο, αέρας και βροχές την Δευτέρα

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού!
25.10.2021
2
'
Καιρός σήμερα 25/10/2021 istock

Για την Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νότια με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 6 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς έως 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, με βροχές κατά διαστήματα. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 και στα νότια έως 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: σε δυτική Μακεδονία και Θράκη, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και κυρίως σε Ιόνιο, δυτική Πελοπόννησο και δυτική Στερεά με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, τοπικά έως 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και κυρίως στα νότια με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανώς τις πρωινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο να είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία στα βόρεια θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στο ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ, τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στην νότια Κρήτη έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 6 με 8 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 5 με 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

 

Πηγή: ant1news.gr

Αγαπημένο