ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαίρη Συνατσάκη: Ο ερχομός της κόρης της, Ολίβιας και ο Ίαν Στρατής

Όσα είπε για τη μητρότητα
12.05.2023
1
'
 Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και τον Ίαν Στρατή που την στηρίζει πάρα πολύ και είναι στο πλευρό της.

«Δεν ξέρω τι νιώθω σε αυτή τη φάση ακριβώς. Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πώς ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Είμαι σε ένα μεταίχμιο. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα “αυτά είναι υπερβολές, δεν το καταλαβαίνω”. Έχουμε και το συναίσθημα του έρωτα πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Εν τέλει είναι αυτό, ένα πολύ δημιουργικό συναίσθημα αγάπης, άνευ όρων που μάλλον αυτό είναι ο έρωτας που παθαίνεις με ένα πλάσμα που έχεις στην ευθύνη σου.

Οριακά πιστεύω ότι ο Ίαν ήταν πιο έτοιμος από εμένα. Είναι πολύ ψύχραιμος και βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Αν μπορούσε να θηλάσει είμαι σίγουρη ότι θα το έκανε. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά.

Δεν είμαι “ανοιχτό βιβλίο” ούτε για τους φίλους μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος να τσακωθούμε. Τελευταία έχω ‘”ανοίξει” λίγο λόγω της μητρότητας. Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές. Μέσα από θεραπεία είδα τον εαυτό μου ως ύπαρξη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τη μητρότητα. 

 

 

Αγαπημένο