ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μήπως ο σύντροφός σου δεν είναι ο κατάλληλος; Τα 3 σημάδια που πρέπει να προσέξεις

Η επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό, μπορεί πολλές φορές να μας κάνει να αγνοήσουμε τα όποια «καμπανάκια.
3
'
σημάδια ότι δεν είναι ο κατάλληλος
Εικόνα
σημάδια ότι δεν είναι ο κατάλληλος
Istock

Η επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό, μπορεί πολλές φορές να μας κάνει να αγνοήσουμε τα όποια «καμπανάκια», όπως η κακή συμπεριφορά ή άλλα ελαττώματα. Πώς όμως μπορείς να καταλάβεις σχεδόν εξαρχής ότι ο σύντροφός σου δεν είναι ο κατάλληλος, ώστε να προχωρήσεις την ζωή σου; Ο σύμβουλος σχέσεων, Dr. Gary Brown αναλύει σε σχετικό άρθρο του τα 3 βασικά σημάδια που πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις.

Δεν έχετε τις ίδιες αξίες

Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε με τα χρόνια πως οι κοινές αξίες και τα κοινά στον χαρακτήρα, είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες για να διατηρηθεί μια σχέση. «Καλό θα είναι να φτιάξεις μια λίστα με όσα θέλεις να έχει το ταίρι σου. Ποιοι είναι οι δικοί σου κανόνες; Τα δικά σου ''must''; Αυτά θα πρέπει να τα ξέρεις από την αρχή ώστε αν γνωρίσεις κάποιον που δεν πληροί τις προδιαγραφές σου, να μην συνεχίσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δεν είναι εκεί για εσένα

«Οι άνδρες και οι γυναίκες επεξεργάζονται διαφορετικά τα συναισθήματά τους. Ως άνδρες, έχουμε την τάση να μην τα εκδηλώνουμε τόσο . Όταν βιώνουμε έντονα συναισθήματα, οι άντρες έχουμε την τάση να θέλουμε να διορθώσουμε μια τυχόν κακή κατάσταση, ενώ η σύντροφός μας μπορεί απλώς να θέλει να την ακούσουμε και να είμαστε εκεί για αυτήν», λέει ο Dr. Gary Brown. «Οι γυναίκες συνήθως εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο εύκολα, αλλά μερικές φορές έχουν πρόβλημα με έναν άνδρα ο οποίος παρά είναι ευαίσθητος», τονίζει ο ίδιος.

 

Αλλά πέρα ​​από το φύλο, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του εκάστοτε ατόμου ώστε να δούμε αν τελικά ταιριάζουμε μαζί του. Το συμπέρασμα όμως, είναι το εξής ένα: Εάν ο σύντροφός σας, σας αγνοεί όταν τον χρειάζεστε, τότε είναι ακατάλληλος. 

Δεν είσαι η νούμερο ένα προτεραιότητά του

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία μας έχει κάνει να νιώθουμε πολλές φορές ότι η μέρα δε μας φτάνει, είναι απόλυτα βασικό το να θέσουμε οι ίδιοι τα όριά μας αναφορικά με την δουλειά και την προσωπική μας ζωή. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διαπροσωπική επικοινωνία για ένα ζευγάρι. Ακόμα και αν ο σύντροφός σου είναι εργασιομανής, ή έχει κάποια διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σου, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώσεις ότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά του. Αν αυτό μάλιστα, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω ώστε να βρεις εκείνον που θα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου του.

Αγαπημένο