ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης: Χώρισε το ζευγάρι - Η επίσημη ανακοίνωσή τους

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.
17.08.2021
2
'
Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης χώρισαν

Χώρισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ύστερα από 10 χρόνια γάμου, γεγονός που γνωστοποίησαν με μια κοινή ανακοίνωση.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.
Πλέον, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και την ανακοίνωση για το διαζύγιο εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Δες και αυτό: Κατερίνα Καραβάτου: Οι άγνωστες σπουδές, η ηλικία και η καταγωγή της

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Αγαπημένο