ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Selena Gomez: Το πολύ κοντό κούρεμα της που θα θες να αντιγράψεις

Το τόλμησε και το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο!
2
'
Selena Gomez: Το πολύ κοντό κούρεμα της που θα θες να αντιγράψεις Selena_Gomez

Μoυ αρέσει όταν ενώνονται δύο όμορφα στυλ μαλλιών, επομένως υποστηρίζω 100% το bob που βλέπω συνέχεια παντού. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το στυλ, το shaggy bob συνδυάζει το κλασικό bob με το shag κούρεμα που μαζεύει τους θαυμαστές του από τότε που η Miley Cyrus και η Billie Eilish επανέφεραν το ρετρό χτένισμα στον χάρτη των μαλλιών.

Εικόνα
miley

Ειλικρινά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το bob εξακολουθεί να είναι δυνατό. Είναι κομψό, απλό και αναζωογονητικό! Εν τω μεταξύ, το shag είναι σέξυ και δίνει την όψη που προσφέρει ένα στέμμα!

Μάλλον, αυτό σκέφτηκε και η Selena Gomez και υιοθέτησε το bob κούρεμα με shag αφέλειες. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι η πιο πρόσφατη celebrity του Hollywood που επιβιβάστηκε στο τρένο με το bob κούρεμα. Μου αρέσει που το έκανε και πρόσθεσε, επίσης, μία ακατάστατη φράντζα.

Εικόνα
selena

Tο shaggy bob εμπνέει τα μαλλιά με τη ροκ εν ρολ στάση και την υφή του, ενώ παράλληλα χαρίζει κομψότητα. Το χτένισμα της Selena Gomez είναι κάτι σαν φτιαγμένο από τον παράδεισο!

Και καθώς η εποχή αλλάζει και ο καιρός ζεσταίνει, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με τα κοντά χτενίσματα. Όπως και να το κάνουμε, όλα είναι πιο πρακτικά όταν δεν έχεις τα μακριά μαλλιά και είναι τέλειο να μην αγχώνεσαι εάν η τρίχες από την φράντζα σου είναι σπαστές. Όπως βλέπεις και εσύ, ταιριάζει τέλεια και στην Selena Gomez.

Αγαπημένο