ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η πράσινη απόχρωση κυριαρχεί απόλυτα σε μόδα και ομορφιά- Μάθε γιατί!

Από τη πασαρέλα του οίκου Bottega μέχρι το μακιγιάζ της Chiara Ferragni, η πράσινη απόχρωση είναι στην απόλυτη ακμή της!!
3
'

Πέρυσι, μάρκες ομορφιάς όπως η Urban Skin Rx και η Humanrace άρχισαν να αγκαλιάζουν το πράσινο στις συσκευασίες και το branding τους. Τώρα, το πράσινο - και άλλες αποχρώσεις - ξεπήδησε από τη συσκευασία μας και στο πρόσωπο, τα νύχια και τα μαλλιά για να γίνει ένα μοντέρνο χρώμα στις εμφανίσεις ομορφιάς. Πρόσφατα, η Chiara Ferragni εμφανίστηκε στην εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, με total πράσινο σύνολο και... μακιγιάζ!

 

 

 

Είτε ψάχνεις για κάτι σκούρο είτε κάτι πιο φωτεινό που μοιάζει με το χαρακτηριστικό neon-πράσινο slime της Nickelodeon, υπάρχει μια καταπράσινη απόχρωση για εσένα. Είναι λογικό ότι πολλές γυναίκες διακοσμούν τα νύχια τους σε σκούρες σμαραγδί αποχρώσεις, υιοθετούν ζωηρές πράσινες λωρίδες στα μαλλιά τους και καλύπτουν τα βλέφαρά τους με πράσινες χρωστικές ουσίες lime.

 

 

 

Το πράσινο φαίνεται να είναι ένα από τα επόμενα "it" χρώματα για τις τάσεις ομορφιάς, γι' αυτό πρέπει να βρεις τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσεις την απόχρωση στις εμφανίσεις μακιγιάζ, στο μανικιούρ και στα χτενίσματα σου. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις τη θεωρία χρωμάτων για να φορέσεις διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα. Σου προτείνω να συνδυάσεις πράσινες αποχρώσεις με πιο σκούρες μοβ, επειδή οι αποχρώσεις αυτές αλληλοσυμπληρώνονται καλά.

Αγαπημένο