ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να φορέσεις το σακάκι σου για να δείξεις πιο αδύνατη - Ο #1 τρόπος

Πρόκειται για top trend!
3
'
πώς να φορέσεις το σακάκι σου Shutterstock

Ξέρεις την αδυναμία που έχω στα σακάκια. Τα θεωρώ σικάτα, είναι τέλεια για all day εμφανίσεις και φυσικά, δείχνουν εξίσου υπέροχα τόσο με office παντελόνια, όσο και με jeans. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα του να δείξεις πιο αδύνατη φορώντας το σακάκι σου; Κι όμως υπάρχει τρόπος και είναι top trend στο εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο στιλ θα το δεις παντού την άνοιξη αλλά «παίζει» ακόμα και τώρα τον χειμώνα στο εξωτερικό. Μάλιστα, πολλές infuencers έχουν επενδύσει σε συγκεκριμένα αξεσουάρ ώστε να εναλλάσσουν τους τρόπους που φορούν το σακάκι τους.

πώς να φορέσεις το σακάκι σου tips
Shutterstock

Η απάντηση λοιπόν στα παραπάνω είναι το σακάκι με ζώνη. Οι φαρδιές ζώνες είναι από πέρσι τάση και φέτος, βγαίνουν από τα παντελόνια σου και μπαίνουν πάνω από το σακάκι σου. Αν ωστόσο, θέλεις να φορέσεις σακάκι με λεπτή ζώνη, τότε και αυτή η εναλλακτική «παίζει» δυνατά σε αρκετά streetstyles. Φορώντας την ζώνη πάνω από το σακάκι σου θα δείξεις πιο λεπτή στην στιγμή, αφού τονίζοντας τη μέση σου αυτόματα δημιουργείς το εφέ μιας καλοσχηματισμένης σιλουέτας. Αν μάλιστα είσαι κορίτσι με περιφέρεια, αυτή η τάση είναι ξεκάθαρα για εσένα, μιας και η λεπτή μέση είναι ήδη χαρακτηριστικό του σωματότυπού σου. Αν είσαι «μήλο» μπορείς επίσης εύκολα να κρύψεις την κοιλίτσα σου με ένα κομψό σακάκι. One style fits all που λένε και στο εξωτερικό!

Αγαπημένο