ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάθε ποιο είναι το ιδανικο σχήμα φρυδιού που θα απογειώσει και το δικό σου βλέμμα

Βρες αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου
03.04.2022
1
'
Μάθε ποιο είναι το ιδανικο σχήμα φρυδιού που θα απογειώσει και το δικό σου βλέμμα eyebrows

Το γυναικείο βλέμμα είναι ξεχωριστό από μόνο του. Σε σαγηνεύει όπως και να ναι. Τι είναι όμως αυτό που θα το απογειώσει; Ίσως ένα στοιχείο που δεν περίμενες ίσως μια λεπτομέρεια του προσώπου σου που να μην έχεις δώσει και την κατάλληλη έμφαση. Το σχήμα των φρυδιών είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο που επηρεάζει το βλέμμα σου αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Τα σχήματα είναι πολλά και η κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικό, ποιο είναι όμως το κατάλληλο σχήμα για τα χαρακτηριστικά μας; Υπάρχει τελικό το ιδανικό σχήμα; Μήπως τόσο καιρό τα περιποιείσαι με λάθος τρόπο σαμποτάροντας το βλέμμα σου; Παρακάτω θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει αναλόγως τα χαρακτηριστικά σου.

Ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση των φρυδιών σου, μπορείς να αποκτήσεις και εσύ τα τέλεια φρύδια που «συμπληρώνουν» το πρόσωπο σου. Προσοχή, μην αγχωθείς αν διαπιστώσεις μικρές διαφορές ανάμεσα τους. Κανένας μας δεν έχει ίσα και ομοιόμορφα φρύδι, μην το ξεχνάς!

Διάβασε εδώ : Τα 8 μυστικά για να πετύχεις τα τέλεια φυσικά φρύδια

Πως θα πετύχεις το ιδανικό σχήμα;

Χαρτογράφηση 

Αν και ακούγεται παράξενο, η «χαρτογράφηση» σημαίνει στην πραγματικότητα ότι αναγνωρίζεις τα τρία βασικά μέρη του φρυδιού σου και τα επισημαίνετε με μακιγιάζ φρυδιών, ώστε να μπορείς να τα καθαρίσεις πιο εύκολα. Όσο γελοία και αν ακούγεται σαν διαδικασία είναι ίσως ένα από τα βασικότερα βήματα για το τέλειο φρύδι.

Η σωστή αρχή του φρυδιού 

Χρησιμοποίησε το μολύβι ή το δάχτυλό σου για να τραβήξεις μια ευθεία γραμμή από την άκρη της μύτης, μέχρι το φρύδι για να δεις από πού πρέπει να ξεκινήσει.

Δείτε επίσης: Tips για καλοσχηματισμένα φρύδια

Το τόξο 

Το τόξο του φρυδιού μας είναι για τις περισσότερες από εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι του σχήματος, όλες μας θέλουμε το απόλυτο τοξοτό φρύδι. Ας το παραδεχτούμε! Στρέψε λοιπόν το μολύβι φρυδιών σου από την πλευρά της μύτης μέσω της ίριδας του ματιού σου προς το φρύδι σου για να βρεις το μέσο σημείο, το οποίο θα πρέπει να είναι η κορυφή του τόξου.

Εικόνα
brow

 

Τελείωμα φρυδιού 

Για να βρεις το τελείωμα του φρυδιού σου στρέψε το μολύβι από την πλευρά της μύτης μέχρι το τέλος του φρυδιού σου και έπειτα σημείωσε τη γραμμή όπου πρέπει να τελειώνει.

Η λύση για τα αραιά φρύδια 

Ίσως σε ενδιαφέρει : 3+1 λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου (και τελικά το μετανιώνεις)

Δεν έχουμε όλες τη δυνατότητα των πλούσιων φρυδιών τι να κάνουμε; Για αυτό υπάρχουν και τα μολύβια φρυδιών! Βεβαιώσου ότι το προϊόν φρυδιών έχει το σωστό χρώμα πριν το αγοράσεις και το χρησιμοποιήσεις. Μιμήσου και ακολούθησε την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών με μικρές, ελαφριές πινελιές, προσέχοντας ιδιαίτερα τις άκρες και τις εσωτερικές γωνίες. Διαφορετικά τα αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

Εικόνα
brow

Η λύση για τα πυκνά φρύδια 

Αφού κάνεις την χαρτογράφηση βούρτσισε τις τρίχες προς τα επάνω. Κόψε αν χρειαστεί τυχόν τρίχες, που περισσεύουν, κατά μήκος της επάνω άκρης των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψαλίδι φρυδιών με στρογγυλεμένη άκρη. Μην τραβήξεις όμως πολύ, απλώς κόψε τις άκρες. Η χρήση ενός τζελ ή πούδρας φρυδιών για να στερεωθούν τα ατίθασα φρύδια στη θέση τους είναι ό,τι πρέπει.

Αγαπημένο