ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις άλουστα μαλλιά; 3 χτενίσματα για να μην το καταλάβει κανείς

Θα σου πάρουν το πολύ 10 λεπτά!
3
'
άλουστα μαλλιά χτενίσματα Shutterstock

Ένα από τα χειρότερα σενάρια που έχει να αντιμετωπίσει κάθε γυναίκα, είναι τα άλουστα μαλλιά όταν πρόκειται να βρεθεί κάπου. Αν έχεις δε λιπαρά μαλλιά, τότε το να λούζεσαι μέρα παρά μέρα δεν είναι πάντα πρακτικό. Ωστόσο, υπάρχουν χτενίσματα που καλύπτουν τα άλουστα μαλλιά σου εύκολα, γρήγορα και αποτελεσμάτικά. Ιδού λοιπόν:

Τα «μισά πάνω - μισά κάτω»

Αν τα μαλλιά σου δεν είναι τελείως άλουστα αλλά για παράδειγμα δεύτερης ημέρας, το να πιάσεις τα μισά πάνω, θα σε βοηθήσει να κρύψεις την λιπαρότητα που υπάρχει στις ρίζες σου. Ανάλογα με το πόσο λιπαρά είναι τα μαλλιά σου, μπορείς να πιάσεις μεγαλύτερο, ή μικρότερο τμήμα μαλλιών πάνω. Η επιλογή, είναι δική σου!

Εικόνα
άλουστα μαλλιά χτενίσματα για να κάνεις
Shutterstock

Η κλασική sleek αλογοουρά

Το πιο εύκολο χτένισμα για να κρύψεις τα άλουστα μαλλιά σου, είναι η κλασική sleek αλογοουρά. Με την βοήθεια μιας χτένας, «τραβάς» τα μαλλιά σου πίσω και αν χρειαστεί απλώνεις μικρή ποσότητα λακ ώστε να τα σταθεροποιήσεις. Πιάνεις με ένα λαστιχάκι και είσαι έτοιμη.

Γαλλική πλεξίδα ή πλεξίδα

Το τρίτο, και ίσως λίγο πιο δύσκολο χτένισμα είναι η γαλλική πλεξίδα ή η κλασική πλεξίδα. Αν εργάζεσαι με τηλεργασία, είναι από τα πιο κομψά χτενίσματα για ένα ξαφνικό Zoom Call. Αν πάλι, δεν το «έχεις» ιδιαίτερα, προτίμησε να κάνεις κάποιο από τα παραπάνω.

Αγαπημένο