ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Smokey Hair: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη #1 τάση για τα μαλλιά το 2021

Σε ποιες ταιριάζει;
3
'
Smokey hair trend Shutterstock

Μπορεί κατά βάση οι περισσότερες Ελληνίδες να είμαστε ξανθές, όμως η πιο δυνατή τάση για το 2021 σε ό,τι αφορά τα μαλλιά σου, ίσως να ταιριάζει περισσότερο σε μελαχρινές ή καστανές! Ο λόγος για τα «Smokey Hair», δηλαδή τα «καπνισμένα μαλλιά», που πήραν το όνομά τους από το smokey μακιγιάζ. 

Τι είναι τα Smokey Hair

Τα μαλλιά που έχουν γίνει με αυτή τη τεχνική (γιατί περί τεχνικής πρόκειται), είναι βαμμένα με αρκετά χρώματα τα οποία συνδυάζουν διαφορετικούς ψυχρούς τόνους και έτσι όσες έχουν Smokey Hair, έχουν ουσιαστικά «ντεγκραντάρισμα» στα μαλλιά τους. Τα μαλλιά ξεκινούν με σκούρα ρίζα και προς τις άκρες ανοίγουν, αφού έχουν όμως διαφορετικές αποχρώσεις μέχρι να φτάσουν στην πιο ανοιχτή. 

Εικόνα
Smokey hair trend τι είναι
Shutterstock

Σε ποιες πάνε τα Smokey Hair

Επειδή ακριβώς η ρίζα αλλά και το πάνω κομμάτι των μαλλιών είναι σκούρα, αυτή η τεχνική ταιριάζει σε καστανές, που θέλουν να ανοίξουν τα μαλλιά τους μόνο προς τα κάτω, κάνοντας κάτι σαν ombre. Αξιοσημείωτο είναι ότι για να πετύχουν τα Smokey Hair οι κομμωτές χρησιμοποιούν ντεκαπάζ οπότε δεν μπορείς να κάνεις την συγκεκριμένη τεχνική μόνη σου. Γενικά, τα Smokey Hair πάνε σε γυναίκες που τους ταιριάζουν οι σαντρέ αποχρώσεις, επομένως αν είσαι πολύ ξανθιά, θα χρειαστεί να σκουρύνεις τα μαλλιά σου για να πετύχεις αυτή τη διαβάθμιση.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!