ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Manicure Guide: Ανακάλυψε το ιδανικό σχήμα νυχιών για σένα

Υπάρχουν διάφορα σχήματα νυχιών. Μάθε ποια είναι τα πιο trendy.
3
'
νύχια σχήμα ποιο είναι το ιδανικό Istock

Από το οβάλ μέχρι το coffin υπάρχουν διάφορα σχήματα νυχιών που μπορείς να υιοθετήσεις ανάλογα με το στυλ και τη διάθεσή σου. Μάθε ποια είναι τα πιο trendy για να ξέρεις τι ακριβώς θα ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

Αμύγδαλο

Εικόνα
σχήμα νυχιών για σένα
Shutterstock

Πιο μυτερό από το οβάλ και με στρογγυλεμένη άκρη το αμυγδαλωτό σχήμα είναι απόλυτα θηλυκό και ταιριάζει σε μεσαίου μήκους νύχια ενώ κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Τετράγωνο

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Με έντονες, μυτερές γωνίες ταιριάζει σε όλα τη μήκη νυχιών αλλά δείχνει πιο κομψό στο κοντό και το μεσαίο. Είναι ένα σχήμα όμως που καλύτερα να αποφεύγεις αν έχεις κοντά δάχτυλα. Η πιο «απαλή» του εκδοχή είναι το «squoval» (η λέξη προέρχεται από το square=τετράγωνο και το oval=οβάλ) το οποίο έχει στρογγυλεμένες άκρες, είναι πιο ανθεκτικό και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Οβάλ

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Στρογγυλεμένο με καμπύλες στην άκρη, είναι το πιο κλασικό σχήμα και δείχνει τέλειο σε κοντά ή μακριά νύχια. Απαιτεί όμως τα νύχια σου να είναι δυνατά για να μην σπάσουν εύκολα στις άκρες.

Στρογγυλό

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Με πιο πλατιά και στρογγυλή μύτη από το οβάλ, είναι ένα πολύ πρακτικό και ανθεκτικό σχήμα που ταιριάζει περισσότερο στα κοντά νύχια.

Μπαλαρίνα

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Το σχήμα που παραπέμπει στις πουέντ που φορούν οι μπαλαρίνες από όπου έχει πάρει και το όνομά του. Μακριά, με φλατ μύτη και στρογγυλεμένες άκρες, δημιουργούνται συνήθως με την τεχνική τζελ και μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πρακτικά αλλά είναι πολύ εντυπωσιακά και «λεπταίνουν» τα δάχτυλα.

Coffin

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Παρόμοιο με το σχήμα μπαλαρίνα αλλά πιο «σκληρό» και με πιο μυτερές γωνίες, είναι μεγάλη τάση στο TikTok αλλά αρκετά εκκεντρικό για καθημερινές εμφανίσεις.

Στιλέτο

Εικόνα
νύχια trendy σχέδια
Shutterstock

Μοιάζει με το αμυγδαλωτό αλλά είναι πιο μυτερό και δραματικό (όπως μια γόβα στιλέτο). Δημιουργείται και αυτό συνήθως με την τεχνική τζελ ή με ακρυλικά νύχια και «επιμηκύνει» πολύ τα δάχτυλα του χεριού. Φυσικά επειδή τα νύχια στιλέτο είναι πολύ μακριά και αιχμηρά δεν είναι καθόλου πρακτικά.

Αγαπημένο