ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σία Κοσιώνη: Το κούρεμά της είναι τέλειο αν δεν έχεις χρόνο να ετοιμάζεσαι το πρωί

Και hot trend για την άνοιξη!
3
'
Σία Κοσιώνη κούρεμα

Αν θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, αγαπάς τις αλλαγές και τολμάς, τότε το κούρεμα που έχει η Σία Κοσιώνη είναι το ιδανικότερο για εσένα. Επίσης, αν είσαι πολυάσχολη θα σε βολέψει πολύ, μιας και δεν θέλει παραπάνω από 10 λεπτά για να το περιποιηθείς το πρωί. Τέλος, είναι super hot trend για την άνοιξη 2021.

Τι κούρεμα έχει η Σία Κοσιώνη

Μπορεί να νομίζεις ότι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει ένα απλά κούρεμα a la garson, αλλά στην ουσία, δεν είναι έτσι. Όπως θα δεις στην σχετική φωτογραφία από το προφίλ της στο Instagram, δεν είναι έτσι όμως. Η διαφορά που έχει το κούρεμα της Σίας Κοσιώνη από τα κλασικά «αγορέ» κουρέματα, είναι ότι η φράντζα της, είναι πιο μακριά και έτσι, της δίνει την δυνατότητα είτε να την χτενίζει με μια βούρτσα και να την ισιώνει, είτε να την κάνει σπαστή ή και μπούκλες, ανάλογα με την περίσταση φυσικά.

 

Σε ποιες πάει το συγκεκριμένο κούρεμα

Σε γενικές γραμμές, το πολύ κοντό μαλλί πάει σε γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά και μικρό πρόσωπο. Αν μάλιστα τα μάτια είναι το δυνατό σου σημείο, τότε αυτό το κούρεμα είναι για εσένα. Extra tip: Επειδή τα αυτιά σου θα είναι κατά κάποιο τρόπο «εκτεθειμένα», καλό θα είναι προτού κόψεις τα μαλλιά σου να βεβαιωθείς ότι και εκείνα είναι «κομψά» και δεν κινδυνεύεις να μετανιώσεις την επιλογή σου.

Αγαπημένο