ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kaia Gerber: Μοιάζει με Γαλλίδα με το νέο της κούρεμα - Ό,τι πιο chic και για εσένα

Αν είσαι κορίτσι που αγαπάει την μόδα, πρέπει να το αντιγράψεις!
3
'
Kaia Garger κούρεμα Shutterstock

Μπορεί τις περασμένες σεζόν τα μακριά μαλλιά να είχαν την τιμητική τους, όμως από τα πιο «δυνατά» hair trends του 2021 είναι τα κοντά μαλλιά, σε statement κουρέματα. Η Kaia Gerber τόλμησε και έκανε ακόμα μια αλλαγή στα μαλλιά της και με το νέα της κούρεμα, μοιάζει με Γαλλίδα! Αν σκέφτεσαι και εσύ να απαρνηθείς τα μακριά μαλλιά σου, ή να τα κόψεις ακόμα πιο κοντά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Επιπλέον, βρισκόμαστε μέσα στο καταχείμωνο αλλά η άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και άρα, η θερμοκρασία όλο και θα ανεβαίνει επομένως τα μακριά σου μαλλιά θα σε ζεσταίνουν. Επιπλέον, αν σκεφτείς ότι βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι να επιστρέψουμε στην κοινωνική μας ζωή, σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν τα μαλλιά σου, θα μπορέσεις να τα μακρύνεις. Στο θέμα μας τώρα: Η Kaia Gerber στο παρελθόν είχε ξανθά (αλλά και ροζ) μαλλιά, όμως στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram την είδαμε με το κλασικό κοντό γαλλικό καρέ με αφέλειες, τις οποίες επίσης έχουμε αγαπήσει πολύ. 

Ίσως να θέλουν λίγη περισσότερη φροντίδα από μια φράντζα στο πλάι, αλλά προσθέτουν παιδικότητα στο στιλ σου και τείνουν να σε κάνουν να μοιάζεις μικρότερη. Νομίζω με το τελευταίο σε έπεισα αλλά αν έχεις ακόμα αναστολές...

Δες το υπέροχο κούρεμα της Kaia Gerber και πάρε ιδέες:

κούρεμα kaia gerber
Instagram

 

Αγαπημένο