ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό για τα μαλλιά δεύτερης μέρας

... ή και τρίτης μην σου πω.
3
'
Η Δανάη Μπάρκα με χτένισμα ιδανικό για μαλλιά δεύτερης μέρας

Σίγουρα υπάρχουν μέρες που βαριέσαι να λούσεις τα μαλλιά σου, αλλά δεν θέλεις να πας στο γραφείο ή σε κάποια υποχρέωση χωρίς να είσαι περιποιημένη. Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρόσφατα ένα χτένισμα στην εκπομπή της, το οποίο είναι ιδανικό για τα μαλλιά δεύτερης ή και τρίτης μέρας.

Αν δεν έχεις λιπαρά μαλλιά, τότε πολύ εύκολα μπορείς να παρατείνεις το λούσιμό σου αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις κομψή. Αν πάλι έχεις, μπορείς πολύ εύκολα να προμηθευτείς ένα dry shampoo και με λίγη ποσότητα να απορροφηθεί η περιττή λιπαρότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα σίγουρα θα σε σώσει. 

Ίσως σε ενδιαφέρει: Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό χτένισμα για τις bad hair days σου

Η παρουσιάστρια, έκανε ένα sleek half up - half down (τα μισά - μισά που λέμε) και ανέδειξε το όμορφο πρόσωπό της. Από την άλλη, αν δεν αγαπάς τα sleek χτενίσματα, αυτά που δεν πετάει ούτε τρίχα, τότε μπορείς να κάνεις ένα πιο ανάλαφρο, αλλά  πάλι half up - half down και να βγεις ασπροπρόσωπη ακόμα και αν τα μαλλιά σου δεν είναι φρεσκολουσμένα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχεις παραλείψει το λούσιμο, αλλά θέλεις να πας κάπου, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Δανάης και δεν θα χάσεις!

Δες το χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα:

Αγαπημένο