ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

"FILL YOUR DREAMS" H εκστρατεία ενημέρωσης που μιλάει στα χείλη σου

Μάθε για όλες τις εναλλακτικές που υπάρχουν από τη JUVÉDERM για να αποκτήσεις το τέλειο Lip Look.
3
'
lip look shutterstock

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν όμορφα καλοσχηματισμένα χείλη. Για πολλές, όμως, το ιδανικό Lip Look διαφέρει. 

Για αυτό το Νο1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®  δημιουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.. Tα Fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®, της Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όραμα την πραγμάτωση των ονείρων της, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής, κατόπιν εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας, τα οποία αγκαλιάζουν τη φυσική ομορφιά υπό το πρίσμα της ισορροπίας, της αρμονίας και της συμμετρίας.

Η εφαρμογή των προϊόντων JUVÉDERM® πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, ο οποίος, μετά από μία αναλυτική συζήτηση στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαδικασίας, θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Οι εναλλακτικές που υπάρχουν

Η ευρεία γκάμα θεραπειών της σειράς JUVÉDERM® περιλαμβάνει fillers σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου. Για την περιοχή των χειλιών συγκεκριμένα, που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες την τελευταία δεκαετία, το JUVÉDERM® προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής θεραπείας ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς εμφυτευμάτων για τα χείλη, που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές επιθυμίες αλλά και διαφορετικές ανάγκες, για χείλη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 12 μήνες.

Για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν τον όγκο και να αναδείξουν το φυσικό σχήμα των χειλιών τους, SHAPE IT με Juvéderm® VOLIFT. Για εκείνους που επιθυμούν διακριτική αλλαγή,  με σμιλεμένα, λεία χείλη, SMOOTH IT με Juvéderm® VOLΒELLA. Ενώ για εκείνους που επιδιώκουν πιο ορατά αποτελέσματα με extra όγκο στα χείλη, PLUMP IT με Juvéderm® ULTRA SMILE.Η εκστρατεία ενημέρωσης που μιλάει στα... χείλη σου

Στόχος μέσα από τα προϊόντα της σειράς JUVÉDERM® είναι κάθε γυναίκα να αναδείξει αξίες, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όπως αυτοπεποίθηση, τόλμη, θάρρος, δυναμισμό, ισότητα, σεβασμό στη διαφορετικότητα και προσωπική αποδοχή.

Η εκστρατεία που μιλά στα χείλη σου

Αυτές τις αξίες επιδιώκει να αναδείξει η νέα digital εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις», η οποία δημιουργήθηκε από την Allergan Aesthetics σε συνεργασία με την DPG Digital Media, και σκοπό έχει να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας  παράλληλα το κοινό σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που επιλέγει, βάσει των προσωπικών του επιθυμιών.

Η Allergan Aesthetics, μέσω της digital εκστρατείας «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» powered by JUVÉDERM®, με κύριο όχημα ένα δυναμικό video και προσωπικές εμπειρίες, ξεδιπλώνει την ιστορία πέντε διαφορετικών γυναικών με διαφορετικές επιλογές, ιστορίες, επιθυμίες και όνειρα, αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη δύναμη και τη θέληση να μιλήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα θέλουν, με αυτοπεποίθηση! Πέρα από κάθε στερεότυπο, κάθε γυναίκα είναι ο δικός της ήρωας που κυνηγά τα όνειρά της με αυτοπεποίθηση και τόλμη, αξιοποιεί τη φωνή της ως τη δύναμή της για να εκφραστεί και αναδεικνύει τη δική της μοναδική ομορφιά.

Ενημερώσου για την εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» στο Facebook Juvéderm Greece, στο Instagram Juvéderm Greece.

Αγαπημένο