ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είσαι μητέρα και θέλεις να εργαστείς;

Μπορείς να πετύχεις τον στόχο σε 3 λεπτά παίρνοντας μέρος στην έρευνα του Rise Club.
3
'
μητέρα εργασία istock

Είσαι μητέρα που έμεινες εκτός της εργασίας λόγω μητρότητας; Δεν είσαι η μόνη. Πολλές γυναίκες αδυνατούν να επιστρέψουν στην εργασία τους καθώς αφιερώνονται στον νέο ρόλο της μητέρας. Καθώς όμως το παιδί τους μεγαλώνει η επιθυμία και ανάγκη να επιστρέψουν στον εργασιακό στίβο γίνεται εντονότερη. Η ανάγκη, όμως, αυτή δεν επιτυγχανεται τόσο εύκολα ιδιαίτερα αν έχουν μείνει για πολύ καιρό εκτός εργασίας. Σε αυτή τη μετάβαση έρχεται να βοηθήσει τις μητέρες που θέλουν να επιστρέψουν στην εργασία το Rise Club.

Mέσα από τις απαντήσεις σε 3 ερωτήσεις θα καταλάβεις περισσότερα.

Tι είναι το Rise Club

To Rise Club είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός και ένα δίκτυο για την υποστήριξη των μητέρων στην Ελλάδα που θέλουν να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας. Βοηθά στην αναζήτηση ευέλικτων θέσεων εργασίας για μητέρες εντοπίζοντας, ανάλογα με τις επιθυμίες και το προφίλ τους, θέσεις μερικής ή απομακρυσμένης απασχόλησης που προσαρμόζονται στο οικογενειακό πρόγραμμα. Στοχεύει στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων στον εργασιακό χώρο στις γυναίκες μετά την μητρότητα. 

Που μπορείς να μάθεις περισσότερα

Στο www.rise-club.org θα ανακαλύψεις πώς το Rise Club φέρνει σε επαφή μητέρες μεταξύ τους για κοινωνικές συναναστροφές, με επαγγελματίες για την επαγγελματική και προσωπική τους ενδυνάμωση και με εταιρείες με στόχο την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. 

Εξασφαλίζει επίσης σύνολο παρεμβάσεων γύρω από τον άξονα της ψυχικής υγείας παρέχοντας την απαραίτητη ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη στην άνεργη μητέρα. Ακόμα παρέχει σεμινάρια επιμόρφωσης που επικεντρώνονται στην αναβάθμιση της επαγγελματικής ταυτότητας της μητέρας.

Γιατί να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο

Απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί είναι πιο εύκολο για τους υπεύθυνους του Οργανισμού να αναγνωρίσουν τις πραγματικές ανάγκες που έχει μια μητέρα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί ομαλότερα ο συνδυασμός εργασίας και μητρότητας και να σε καθοδηγήσουν ανάλογα στην εύρεση θέσεως εργασίας. 

Δες και συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο εδώ

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα