ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στην εγκυμοσύνη δεν είσαι μόνη. 4 τρόποι για να σε βοηθήσει ο σύντροφός σου

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για κάθε ζευγάρι.
03.04.2021
2
'
εγκυμοσύνη ζευγάρι istock

Βιώνεις πολλές εναλλαγές διάθεσης, λιγούρες και οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν έχουν φέρει τα πάνω-κάτω. Όμως, δεν το περνάς μόνη σου όλο αυτό. Μαζί με τον σύντροφό σου βιώνετε μία όμορφη περίοδο και προετοιμάζεστε για το μωρό σας που θα έρθει στον κόσμο.

Γιατί είναι σημαντικό να έχεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο

Πλέον, οι μπαμπάδες είναι πιο ενεργοί από ποτέ και αυτό ξεκινά ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η υποστήριξη του συντρόφου σου μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και να ενισχύσει τη συνολική υγεία σου. Άλλωστε, πολλές έρευνες έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως το να έχεις μία υγιή σχέση με έναν σύντροφο που είναι δίπλα σου, μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στη σωματική και συναισθηματική σου υγεία.

Όμως, καθώς η εγκυμοσύνη είναι εξ’ ολοκλήρου υπόθεση της μέλλουσας μητέρας, τι μπορεί να κάνει ο σύντροφός σου για να σε στηρίξει;

4 απλοί τρόποι να σε στηρίξει είναι:

Να ενημερωθεί

Η γνώση είναι δύναμη και έτσι, όσο περισσότερα γνωρίζει για την εγκυμοσύνη και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου, τότε πιο εύκολα θα σε στηρίξει. Βιβλία, σειρές και ντοκιμαντέρ, θα βοηθήσουν τον μέλλων μπαμπά να μάθει περισσότερα για το έμβρυο αλλά και για το σώμα σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθει μαζί σου σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού αλλά και για τον θηλασμό.

Διάβασε περισσότερα για όσα πρέπει να κάνει ο σύντροφός σου για να είναι ουσιαστικά δίπλα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο 4moms.gr

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα