ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

iDrymonakos Wellness Training Massage & Fashion: Ο απόλυτος προορισμός ευεξίας από τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Ένας χώρος "τριπλής ενέργειας" από το πρωταθλητή κολύμβησης
02.11.2021
2
'
Ένας χώρο ευεξίας από το Γιάννη Δρυμωνάκο

Ύστερα από 30 χρόνια στις πισίνες, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία του δημιουργεί το νέο του κατάστημα “iDrymonakos Wellness Training Massage & Fashion” στην Καλλιθέα (Φιλαρέτου 51). Πρόκειται ουσιαστικά για ένα χώρο «τριπλής ενέργειας» όπου μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί τα αγαπημένα του κολυμβητικά μαγιό και καθημερινά ρούχα με την υπογραφή του διάσημου πρωταθλητή, να βιώσει την καινοτομία του Miha bodytec, ενός εργαλείου προπόνησης που λειτουργεί με ηλεκτρικές συχνότητες και τέλος, να απολαύσει τις θεραπευτικές ιδιότητες ενός Massage Session.

Εικόνα
Ο νέος χώρος ευεξίας από το Γιάννη Δρυμωνάκο

Ένα καλοσχεδιασμένο μαγιό με έμφαση στη λεπτομέρεια, μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση του αθλουμένου στον υγρό στίβο. Τα ανδρικά και γυναικεία μαγιό που μπορεί κανείς να βρει στο iDrymonakos, είναι φτιαγμένα για να αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο άθλησης, ενώ τα stylish prints θα αγαπηθούν απ’ όλους.   

Εικόνα
Ο νέος χώρος ευεξίας από το Γιάννη Δρυμωνάκο

Η αισθητική του πρωταθλητή η οποία αποτυπώνεται και στις καθημερινές ενδυματολογικές του επιλογές, δε θα μπορούσε να λείπει από το ολοκαίνουργιο κατάστημα του.  Έτσι, το iDrymonakos γίνεται η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ρούχα που συνδυάζουν την άνεση με το στυλ και την υψηλή ποιότητα, με επιλεγμένα κομμάτια που εκφράζουν το προσωπικό ύφος του Γιάννη Δρυμωνάκου. Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα τόσο στο φυσικό κατάστημα στην Καλλιθέα, όσο και στο e-shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση idrymonakos.gr.

Εικόνα
Ο νέος χώρος ευεξίας από το Γιάννη Δρυμωνάκο

Πέρα από το Fashion Trip στον κόσμο του Γιάννη Δρυμωνάκου, μία επίσκεψη στο κατάστημα δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει από κοντά την τεχνολογία Miha Bodytec, μια προπονητική καινοτομία που χρησιμοποιεί σαν μέθοδο εκγύμνασης τις ηλεκτρικές συχνότητες, επιτυγχάνοντας γρήγορα αποτελέσματα μυϊκής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης. Με τα οφέλη που προσφέρει το Miha Bodytec, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό σε γυμναστήρια, κέντρα αποκατάστασης και χώρους ευεξίας σε όλο τον κόσμο. 

Την απόλυτη εμπειρία Wellness έρχεται να απογειώσει το Massage Session. Μια συνεδρία μασάζ μπορεί να αποτελέσει την ιδανική μέθοδο χαλάρωσης από το stress της καθημερινότητας, ενώ οι θεραπευτικές ιδιότητες της μάλαξης την καθιστούν αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας κάθε δραστήριου ανθρώπου!

Εικόνα
Ο νέος χώρος ευεξίας από το Γιάννη Δρυμωνάκο

Κατάστημα: Φιλαρέτου 51, 17673, Καλλιθέα

E-SHOP: idrymonakos.gr

Instagram: @idrymonakos_wellness

Αγαπημένο