ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Meghan Markle: Η απλή αλλά αποτελεσματική γυμναστική της

Μάθε τα μυστικά γυμναστικής της πρώην δούκισσας του Σάσεξ
3
'
Η γυμναστική γυμναστική της Μέγκαν Μαρκλ ABACA

Η Μέγκαν Μάρκλ αγαπά ιδιαίτερα τον υγεινό τρόπο ζωής και τη γυμναστική,γεγονός που αποτυπώνεται στο καλλίγραμο σώμα της. Η πρώην δούκισσα του Σάσεξ, ύστερα από δυο εγκυμοσύνες έχει επανέλθει στα επιθυμητά κιλά της, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και φροντίζοντας το σώμα της, χωρίς υπερβολές. Η ίδια προτιμά κυρίως την ήπια γυμναστική και τάσσεται κατά της πίεσης που ασκείται σε βάρος των γυναικών προκειμένου να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους.

Εικόνα
Η γυμναστική της Μέγκαν Μαρκλ
ABACA

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό: Μέγκαν Μαρκλ: Τα 2 +1 καλύτερα looks εγκυμοσύνης της

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο "Women's health" έχει δηλώσει: «Η υγεία μου, ο τρόπος που σκέφτομαι, το συναίσθημα που έχω μετά από τη γυμναστική, όλα αυτά τα πράγματα με ωθούν να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Κάποιες φορές η ιδέα της γυμναστικής μου φαίνεται σχεδόν τρομακτική, αλλά πάντα προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου, πόσο καλά αισθάνομαι μετά. Μια ευφορία!»

Η γνωστή ηθοποιός είναι φαν του προγράμματος Megaformer,μιας ειδικής πλατφόρμας με διάφορα εξαρτήματα,η οποία συμβάλλει αποτελεσματικά στη γρήγορη καύση θερμίδων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα αναπτύσσει τον μυικό όγκο και βελτιώνει την ισορροπία και την ευελιξία του σώματος. Η συγκεκριμένη μέθοδος ξεκίνησε στους κύκλους του Χόλυγουντ και αποτελεί πλέον τάση στη γυμναστική για πολλούς celebrities.

Η Μέγκαν Μαρκλ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της που είναι καθηγήτρια γιόγκα, έχει εντάξει στο πρόγραμμα της τη vinyasa yoga,μια ολιστική μέθοδο που την βοηθά να αναπνέει καλύτερα και να διαλογίζεται, παράλληλα με την άσκηση. 

Επιπλέον, αγαπά ιδιαίτερα το pilates και το  τρέξιμο, το οποίο από νεαρή ηλικία αποτελούσε μια διέξοδο για εκείνη κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε παλιότερη συνέντευξη της.

Εικόνα
Η γυμναστική της Μέγκαν Μαρκλ
ABACA

Σύμφωνα με την Μέγκαν Μαρκλ,το μυστικό για την σωστή γυμναστική είναι  να αναπνέουμε αργά και προσεχτικά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι σωστές αναπνοές παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποφόρτιση του οργανισμού και προσφέρουν ανακούφιση από το στρες.

Δες αυτό: Πώς η γιόγκα μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σου

 

 

Αγαπημένο