ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Jennifer Lopez πήγε στο γυμναστήριο με το πιο εκκεντρικό παγουρίνο

Το θέλουμε... χτες!
3
'
Η Jennifer Lopez στο γυμναστήριο

Η Jennifer Lopez είναι από τις 5 - 10 επώνυμες που όσο μεγαλώνουν γίνονται καλύτερες, χωρίς να κάνουν υπερβολές και χωρίς να έχουν «κολλητό» κάποιον πλαστικό. Η ίδια άλλωστε, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ botox και η άψογη εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής και πολλών ωρών στο γυμναστήριο.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την ίδια να βγαίνει από τον χώρο που γυμνάζεται και μεταξύ άλλων, κολλήσαμε με το... παγουρίνο της!

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά είναι τόσο εκκεντρικό και ταυτόχρονα στιλάτο, ώστε αφενός να το θέλουμε και εμείς και αφετέρου να είναι μια πολύ καλή λύση για εσένα που δεν πίνεις και τόσο νερό.Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές έρευνες που αναφέρουν πως αν δεν σου αρέσει κάποια δουλειά στο σπίτι σου ή κάποια δραστηριότητα, το να έχεις ένα αξεσουάρ που να συνδέεται με αυτή σε ένα ζωντανό και χαρούμενο χρώμα, μπορεί να σε βοηθήσει. Αν λοιπόν ανάμεσα στους στόχους σου για το νέο έτος, είναι και το να πίνεις περισσότερο νερό, μήπως να επέλεγες κάποιο παγουρίνο σαν αυτό της Jennifer Lopez; Μπορεί και να σε βοηθήσει!

Δες το σχετικό φωτογραφικό υλικό από την τραγουδίστρια στο γυμναστήριο:

Η Jennifer Lopez πήγε στο γυμναστήριο με εκκεντρικό λουκ

Jennifer Lopez στο γυμναστήριο

photo: visualhellas.gr

Αγαπημένο