ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Φαίη Σκορδά: Η άσκηση που κάνει ακόμα και μέσα στην καραντίνα

Έτσι κρατιέται σε φόρμα η παρουσιάστρια!
20.01.2021
2
'
Φαίη Σκορδά τι γυμναστική κάνει

Η Φαίη Σκορδά, έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική τηλεόραση. Αν και η ψηλόλιγνη σιλουέτα της οφείλεται και στο DNA της, καθώς η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα πως έχει κληρονομήσει τα υπέροχα πόδια της από την μητέρα της, προσέχει την διατροφή της και ασκείται τακτικά, για να διατηρείται σε φόρμα.

Μάλιστα, η αγαπημένη της άσκηση μπορεί να γίνει ακόμα και εν μέσω καραντίνας, και δεν είναι λίγες οι φορές που και η ίδια στέλνει το γνωστό μήνυμα για «μετακίνηση 6», βάζει τα αθλητικά της και πάει για τρέξιμο δίπλα στην θάλασσα που τόσο αγαπάει! Το τρέξιμο, είναι εξαιρετικός τρόπος να κάψεις θερμίδες και μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ποιο είναι το απόλυτο tip για τρέξιμο

Κατά τη διάρκεια του βασικού σου τρεξίματος, μέτρα τον αριθμό των βημάτων που κάνει το δεξί σου πόδι, σε ένα λεπτό. Ο γενικός κανόνας για αποτελεσματικό τρέξιμο είναι 90 βήματα ανά λεπτό, για το ένα πόδι ή 180 για τα δύο.  Ωστόσο αυτό θέλει υπομονή και χρόνο για να το συνηθίσεις!

Bonus info:  Το τρέξιμο στη φύση με την εναλλαγή των «πράσινων εικόνων» που εξασφαλίζει στον εγκέφαλο σε συνδυασμό με τις ενδορφίνες που ανεβαίνουν λόγω άσκησης έχει εξαιρετικά αντικαταθλιπτική επίδραση σύμφωνα να με το University of Essex στην Αγγλία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Φαίη επιλέγει να τρέχει δίπλα στη θάλασσα!

Αγαπημένο