ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζωή Παπαδοπούλου: Στη διακοπή της κύησης ένιωσα ότι γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος

Η συγκλονιστική της συνέντευξη στο Πρωινό.
08.10.2021
3
'
See the video
Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης στο Πρωινό

Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε και τα όσα λέει πραγματικά συγκλονίζουν: «Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”», είπε για την απόφασή της να μοιραστεί δημόσια κάτι τόσο προσωπικό.

Δες και αυτό: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποβολή που είχε πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί

«Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και πήρα δύναμη. Εγώ ένιωθα ότι έχω αποτύχει αλλά μόλις είδα το βλέμμα του είπα “προχωράμε, όλα καλά”. Γιατί όχι και σε μένα, συμβαίνει και σε όλες. Επειδή έχει συμβεί φυσικά οπότε γιατί να μη συμβεί φυσικά και η εγκυμοσύνη» ανέφερε στην συνέχεια η Ζωή Παπαδοπούλου. 

Ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο, να μπει στο πλατό και ο ίδιος είπε για το θέμα: «Να είναι δίπλα στη γυναίκα τους, να μην το βάζουν κάτω και να τη στηρίζουν. Να προσπαθούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ εκείνη την ώρα».

Αγαπημένο