ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζένη Μπαλατσινού: Εξομολογήθηκε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά- Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

Η επιθυμία που αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού στη συνέντευξη της
01.03.2022
1
'
Τζένη_μπαλατσίνου_επιθυμεί_να_γίνει_γιαγιά Τζένη Μπαλατσινού: Εξομολογήθηκε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά- Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογήθηκε πρόσφατα πως νιώθει έτοιμη να γίνει γιαγιά, σε μια αποκαλυπτική θα λέγαμε συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Σταυροπούλου, για το περιοδικό Vogue. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τις κόρες της αλλά και για το ότι περιμένει να αποκτήσει ένα εγγόνι στο κοντινό μέλλον.

Διαβάστε την συνέντευξη εδώ :

Έχετε δυο κόρες οι οποίες από κορίτσια έγιναν γυναίκες. Πώς βίωσες ως μητέρα τους αυτή τη μετάβαση

Θα σου πω δυο ιστορίες. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα μεγάλωσαν στο ίδιο δωμάτιο. Κάθε βράδυ, καθόμουν ανάμεσά τους, στο πάτωμα, και διαβάζαμε ιστορίες. Ήταν η καλύτερη ώρα της ημέρας. Όταν η Αμαλία πήγε στο Γυμνάσιο και χρειάστηκε να αλλάξει δωμάτιο γιατί θα είχε περισσότερο διάβασμα, κάνοντας τη μεταφορά, έκλαψα πολύ. Τελείωσε μια περίοδος. Δε θα ήμουν ξανά στη μέση, να λέω ιστορίες και να πηδάει η μια στο κρεβάτι της άλλης κι εγώ να γελάω και να απαντάω σε ερωτήσεις. Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι όταν μπήκαν τα κορίτσια μου στο Πανεπιστήμιο.

ΔΙάβασε εδώ : Τζένη Μπαλατσινού: Μπήκε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά της- Δείτε τα γλυκά που έφτιαξαν!

Είχαμε ένα τελετουργικό και με κάθε παιδί, όταν τελείωνε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, την τελευταία ημέρα στο σχολείο πιανόμασταν από το χέρι και γυρνούσαμε να κοιτάξουμε το κτίριο για τελευταία φορά, λέγοντας “πάει και αυτό, πάμε να υποδεχτούμε το επόμενο, όπου θα περάσουμε ακόμα καλύτερα”. Όταν μπήκαν στο Πανεπιστήμιο και αφού φτιάξαμε το φοιτητικό δωμάτιο, χρειάστηκε μετά από μερικές ημέρες να επιστρέψω. Και τις δυο φορές γύρισα μόνη μου και κοίταξα το κτίριο πίσω μου, δεν τις κρατούσα από το χέρι.

Συγκινείσαι και τώρα που το λες;

Ναι. Αλλά όταν τα παιδιά κάνουν αυτό που τα ευχαριστεί, είναι ευχαριστημένα και πλήρη, είσαι κι εσύ. Όσο κι αν αλλάζουν, όσο και αν σου λείπουν. Και κάθε μετάβαση σου προσφέρει κάτι καινούργιο. Ξέρεις ότι σκέφτομαι συχνά, πότε θα γίνω γιαγιά;

Δείτε επίσης : Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, τα καλλιστεία, ο δύσκολος τοκετός και η fitness πλευρά της

Μήπως βιάζεσαι λίγο;

H Αμαλία είναι ήδη 25 χρονών.

 

Σε απασχόλησε ποτέ η σχέση τους με το σώμα τους; Μια και η εποχή αποδεικνύεται όχι και τόσο φιλική για τα νέα κορίτσια.

Με απασχόλησε για να μην τις απασχολήσει. Έκαναν και οι δυο από μικρές μπαλέτο και αθλητισμό. Αυτό από μόνο του μπορεί να προστατέψει ένα κορίτσι με πολλούς τρόπους. Στην εφηβεία μπορεί να είπαν κάποιες φορές ότι πρέπει το σώμα μας να είναι έτσι ή αλλιώς, αλλά πάντα τους απαντούσα ότι το σώμα τους χρειάζεται να είναι όπως αυτές νιώθουν καλά. Όχι όπως νιώθουν καλά οι άλλοι.

Αγαπημένο