ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πέτρος Καρσιώτης: Η σύζυγός του είναι επίσης δημοσιογράφος και τη βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση

Ποια είναι η σύζυγος του καταξιωμένου δημοσιογράφου, Πέτρου Καρσιώτη;
30.12.2022
2
'
Πέτρος Καρσιώτης: Η σύζυγός του είναι επίσης δημοσιογράφος και τη βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση Πέτρος_Καρσιώτης

Ο Πέτρος Καρσιώτης έχει μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και συγκεκριμένα εξειδικεύεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τον έμπειρο δημοσιογράφο παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha και ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια μιλά για την οικογένειά του, καθώς θέλει να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε ποια είναι η σύζυγός του, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πέτρος Καρσιώτης: Η σύζυγος και ο δικηγόρος γιος του

Ο Πέτρος Καρσιώτης μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Σοφία Πατραμάνη, που είναι δημοσιογράφος και τη βλέπουμε καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Εικόνα
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
Εικόνα
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του και το γιο του που είναι δικηγόρος.

«Η σύζυγός μου είναι η Σοφία Πατραμάνη, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Είναι πίσω από όλα τα βήματα που έχω κάνει. Έχω έναν γιο 29 ετών και είναι δικηγόρος. Είναι διαφορετικός και καλύτερος από μένα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Έμη Λιβανίου: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά - Οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο

Εικόνα
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Και στη συνέχεια, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, δηλώνοντας:

«Οτιδήποτε παρατηρεί ο κόσμος πάνω του αμέσως να βρίσκεται στη καρέκλα του γιατρού, αυτό έκανα κι εγώ. Ήταν κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ακολουθούνται θεραπείες. Φοβήθηκα και ακόμη φοβάμαι. Αλλά χάρη στο περιβάλλον μου, της οικογένειας και της δουλειάς το ξεπέρασα. Το περιβάλλον της δουλειά ήταν φάρμακο ψυχής. Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί και ο εφιάλτης γίνεται παρελθόν».

Μάθετε ακόμα: Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτός είναι ο σύζυγός της με τον οποίο "ερωτεύτηκε παράφορα" και είναι παντρεμένη 13 χρόνια

Αγαπημένο