ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Τι είπε για τον Λευτέρη Χαρίτο
28.06.2023
See the video

Μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/06) στα Βραβεία Ίρις και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μετά από σχετική ερώτηση για τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, απέφυγε να απαντήσει, ενώ αποκάλυψε πως αυτό που την έχει δυσκολέψει μέχρι στιγμής περισσότερο είναι ο θηλασμός.

«Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μετά τη γέννηση του παιδιού. Είναι περίεργο, βλέπω κόσμο μετά από αρκετές μέρες. Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι πολύ δύσκολες. Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω. Όπως όλες οι μαμάδες. Με δυσκολεύει αρκετά ο θηλασμός» είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο, η ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δυο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ. Αυτό. Συνεργαζόμαστε, ναι και είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ».

Θυμίζουμε πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος, αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 14 χρόνια σχέσης, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στην κόρη τους. Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση του. 

Αγαπημένο