ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα- "Αυτό ήταν το μόνο μου άγχος στις εγκυμοσύνες μου!"

Όλα όσα είπε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της!
07.02.2022
2
'
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ GLOMEX

Σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φιλοξενήθηκε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία και μίλησε τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για την περίοδο μετά τη γέννα της, που υπήρξε πολύ δύσκολη για εκείνη.

Κατά τη διάρκεια σχολιασμού των όσων είπε η Νικολέττα Ράλλη, η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για την δική της, προσωπική εμπειρία με τις εγκυμοσύνες και τις γέννες της. Έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά, εξομολογείται τι ήταν αυτό που την άγχωνε περισσότερο σε όλες τις εγκυμοσύνες της. 

Μπορείτε ακόμη να δείτε: Γιατί η μητρότητα είναι το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πως δεν δυσκολεύτηκε τόσο με τον ερχομό των παιδιών, όσο κατά τη διάρκεια της προσμονής: "Μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο καλάθι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έκανα τέσσερα παιδιά και δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα στην πορεία. Όταν τα παιδιά ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Σε αυτά ναι έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις γέννες μου, όμως, η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και θα πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα. Πραγματικά σας το λέω. Αισθανόμουν πιο ήρεμη γιατί είχα τη μητέρα μου πλάι μου, ήμουν οχυρωμένη. Τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Αυτό δεν το ένιωσα… Αλήθεια σας λέω, οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή εδώ: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη : Όλες οι ερωτήσεις που έχει κάθε έγκυος για την πανδημία COVID-19

Αγαπημένο