Τορτελίνι με τυριά και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης

1
'
Τορτελίνι με τυριά και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει τορτελίνια με τυριά και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης! Μια συνταγή που θα λατρέψετε.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

  • 500 γρ. τορτελίνι με τυρί
  • Λίγο ζωμό από τα ζυμαρικά που έβρασαν
  • 1 βάζο ψητές πιπεριές Φλωρίνης, σε άλμη (500 γρ. περίπου)
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 ml κονιάκ
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. φλούδες παρμεζάνας
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 100 γρ. φύλλα ρόκας
  • Λίγες σταγόνες ωμό ελαιόλαδο
  • Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο ξύδι

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμη: Φτερούγες κοτόπουλου με πατάτες φούρνου