Πεντανόστιμη μανιταρόσουπα

27.11.2022
1
'
Πεντανόστιμη μανιταρόσουπα

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει μανιταρόσουπα.

Υλικά

  • 100 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
  • 500 ml ζωμό λαχανικών ή πουλερικών
  • 700 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτομπέλο
  • 4 κρεμμύδάκια του στιφάδου
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 40 ml σόγια με λιγότερο αλάτι
  • 80 ml κρασί ροζέ
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 80 γρ. παρμεζάνα
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Η τέλεια συνταγή για μελομακάρονα