Εύκολα γιουβαρλάκια γαλοπούλας

20.11.2022
1
'
Εύκολα γιουβαρλάκια γαλοπούλας

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Γιουβαρλάκια γαλοπούλας!

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
  • 150 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 αυτό medium
  • 1/4 του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι γ.ο.χ., για το πασπάλισμα

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Αυθεντικό ιταλικό τιραμισού