Ελαφρύ ογκρατέν φούρνου
Μια υγιεινή επιλογή!
27.08.2022
1
'Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει ελαφρύ ογκρατέν φούρνου.
Για τη σάλτσα ντομάτας θα χρειαστούμε:
- Λίγο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 150 ml λευκό κρασί
- 500 γρ. χυμός ντομάτας
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Φρέσκα αρωματικά, θυμάρι και βασιλικός
- Αλάτι και πιπέρι
Επιπλέον:
- 4 - 5 κολοκυθάκια
- 300 γρ. φέτα
- Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
- Φρέσκο ψωμί
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Αφράτο σταφιδόψωμο