ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το ΝΟΥΝΟΥ Family Bio σε νέα οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές

Το βιολογικό γάλα της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY που «φορτίζει βιολογικά την ημέρα σου»…
16.02.2021
3
'
ΝΟΥΝΟΥ Family Bio γάλα

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ διευρύνει το προϊοντικό της portfolio, με το νέο γάλα ψυγείου ΝΟΥΝΟΥ Family Bio. Πρόκειται για το πρώτο βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής παστερίωσης της εταιρείας, πλήρες (3,6% λιπαρά) και ελαφρύ (1,5% λιπαρά). Παράγεται σε νέα οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές όπως χαρτί και ζαχαροκάλαμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό της εταιρείας στο περιβάλλον και εξυπηρετώντας τον στρατηγικό της στόχο Βιωσιμότητας παγκοσμίως “Nourishing a Better Planet, Θρέφοντας έναν Καλύτερο Πλανήτη”.

Τι διαφορετικό έχει το νέο γάλα της ΝΟΥΝΟΥ

Το νέο αγνό βιολογικό γάλα είναι πλούσιo σε γεύση και θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες (Β2 & Β12), που φορτίζουν την κάθε ημέρα φυσικά. Προέρχεται από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες βιολογικής παραγωγής, ενώ παράγεται και συσκευάζεται στο Πρότυπο Eργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas στην Πάτρα. Όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής του ΝΟΥΝΟΥ Family Bio, από τις φάρμες μέχρι και την τελική παράδοση του προϊόντος στους πελάτες, είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό TUV HELLAS. Διατίθεται σε οικολογική συσκευασία, της οποίας το 60% του πλαστικού είναι από ζαχαροκάλαμο, ενώ το 100% του χαρτιού προέρχεται από πιστοποιημένα δάση FSC® και από άλλες ελεγχόμενες πηγές, συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 19%*. Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, καθώς η νέα συσκευασία είναι η πρώτη και μοναδική που παράγεται στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με την Tetra Pak.

ΝΟΥΝΟΥ Family Bio πλήρες

Η FrieslandCampina συνεπής στη στρατηγική της “Νourishing a Βetter Planet” και τα προγράμματα βιωσιμότητας, επιδιώκει για την επόμενη δεκαετία και μέχρι το 2050 μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, ελέγχοντας με βιώσιμο τρόπο όλη την αλυσίδα γάλακτος, «από τη φύση στο ποτήρι». Έτσι, η εταιρεία με το πρώτο της βιολογικό γάλα NOYNOY Family Bio μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά, υιοθετώντας πλήρως και υπεύθυνα τον στρατηγικό της στόχο με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο. 

ΝΟΥΝΟΥ Family Bio πλήρες

Ένα ποτήρι ΝΟΥΝΟΥ Family Bio «φορτίζει την ημέρα σου βιολογικά», συμβάλλοντας, παράλληλα, σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους! 

* συγκριτικά με τη βασική συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge 1L.
 

Αγαπημένο