ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Λέχου: Αυτές είναι οι διατροφικές της συνήθειες

Δεν είναι τυχαίο που έχει ένα υπέροχο σώμα...
3
'
Κατερίνα Λέχου διατροφικές συνήθειες

H Κατερίνα Λέχου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Μπήκε στην ζωή μας με το «Είσαι το ταίρι μου», ενώ στο «Νησί» η ερμηνεία της, μάγεψε κοινό και κριτικούς. 

Η ίδια, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει μοντέλο τελικά ακολούθησε την υποκριτική. Παρόλα αυτά, οι διατροφικές της συνήθειες και ο τρόπος ζωής της, θυμίζει έντονα μοντέλα που έμειναν στην ιστορία όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Κλόντια Σίφερ.

Ποια είναι η γυμναστική και η διατροφή που κάνει η Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου αγαπά πολύ τη γυμναστική, η οποία όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά, μπήκε στη ζωή της λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η ίδια, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είχα πρόβλημα με τη μέση. Λόγω ύψους. Από παλιά. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση. Η γυμναστική, μού έγινε τρόπος ζωής για να είναι το μυϊκό μου καλά και να στηρίζει την σπονδυλική στήλη». 

Όσο για τη διατροφή της; Δεν πίνει αλκοόλ, δεν της αρέσει ο καφές ενώ προσέχει πάρα πολύ τι τρώει και φυσικά, δεν ξενυχτάει. Όπως καταλαβαίνεις, ακολουθεί έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής και δεν είναι τυχαίο το ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει ούτε 1 κιλό από την εποχή που το «Είσαι το ταίρι μου» έπαιζε στο Mega. Σχετικά με την διατροφή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει σε πρωινή εκπομπή:  «δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα». 

Αγαπημένο