ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

"Bread You Love"

Φτιάξε τα καλύτερο ψωμί, τσουρέκι, πίτα με το νέο αλεύρι της ΑΛΛΑΤΙΝΗ.
30.04.2021
2
'
BREAD YOU LOVE αλλατινη

Παρακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αναγνωρίζει την αξία του καλού σπιτικού ψωμιού και της χαλάρωσης που προσφέρει η διαδικασία του ζυμώματος και απαντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών.

Έτσι παρουσιάζει τη νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ “Bread you Love”.

Πρόκειται για μία νέα πρόταση στην κατηγορία του αλεύρου με διαφορετικές επιλεγμένες ποικιλίες αλεύρων σε μία συσκευασία για προζυμένιο ψωμί.

Όλες οι προτάσεις της σειράς “Bread you Love” περιέχουν προζύμι από σκληρό σιτάρι, μαλακό σιτάρι ή σίκαλη ενώ είναι βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές για τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα είδη ψωμιού. Σήμερα, το ψωμί γίνεται ξανά “η ουσία της ζωής” και η νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ “Bread You Love” αποτελεί την ιδανική επιλογή για εύκολη παρασκευή σπιτικού ψωμιού.

Η νέα σειρά “Bread You Love” περιλαμβάνει τις εξής προτάσεις:

Ηπειρώτικα Ζυμώματα για Χωριάτικο Ψωμί & Πίτες

Εμπνευσμένο από συνταγές των ορεινών χωριών της Ηπείρου, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από διαλεκτά σκληρά σιτάρια και είναι ιδανικό για την παρασκευή χωριάτικου ψωμιού ή παραδοσιακών πιτών με τραγανό φύλλο.

Αγιορείτικο με άλευρα Ολικής Άλεσης Πετρόμυλου

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας άλευρα σιταριού αλεσμένο σε Πετρόμυλο και σίκαλη ολικής άλεσης, προσφέροντάς σας το αγαπημένο «Αγιορείτικο» ψωμί.

Τα προϊόντα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εδώ και 50 χρόνια, αποτελούν την καθημερινή επιλογή του ελληνικού νοικοκυριού. Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αλεύρι, την πρώτη ύλη για το ψωμί αλλά και με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την ποιότητα με τη γεύση, τη θρεπτικότητα με την απόλαυση και την παράδοση με την καινοτομία.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα