ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Χαμπέρη: Η καταγωγή και η στενή της σχέση με τον στίβο

Σε παιδική ηλικία ξεκίνησε ενόργανη ενώ αργότερα επικεντρώθηκε σε αθλήματα στίβου και στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε τοπικά πρωταθλήματα.
3
'
Ελένη Χαμπέρη survivor καταγωγή και η στενή της σχέση με τον στίβο

Η Ελένη Χαμπέρη είναι από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του Survivor. Ξανθιά, με εντυπωσιακό πρόσωπο και αθλητικό παρουσιαστικό που οφείλεται στην στενή της σχέση με τον στίβο, δεν είναι ιδιαίτερα περίεργο που αναζητήσεις σχετικά με εκείνη και την καταγωγή της έχουν πάρει φωτιά. Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα:

  • H Ελένη είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, από τον οποίο είναι η καταγωγή της.
  • Με έφεση στα μαθηματικά, αν και πήρε πτυχίο στη Λογιστική τελικά ο αθλητισμός την κέρδισε και εργάζεται ως Personal Trainer.
  • Σε παιδική ηλικία ξεκίνησε ενόργανη ενώ αργότερα επικεντρώθηκε σε αθλήματα στίβου και στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε τοπικά πρωταθλήματα.
Εικόνα
Ελένη Χαμπέρη survivor καταγωγή και η στενή της σχέση με τον στίβο 1
  • Λόγω τραυματισμού σε αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει για πάντα τον πρωταθλητισμό αλλά ο στίβος θα είναι για πάντα η μεγάλη της αγάπη.
  • Όπως δήλωσε πριν μπει στο παιχνίδι, δήλωσε συμμετοχή  στο Survivor γιατί θεωρεί πως θα έχει πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα, στοιχείο που θα την φέρει κοντά στο έπαθλο!

Δες και αυτό: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Η καταγωγή, το ύψος και τα κιλά της

Αγαπημένο