Ελαφρύ ογκρατέν φούρνου

27.08.2022
1
'
Ελαφρύ ογκρατέν φούρνου

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει ελαφρύ ογκρατέν φούρνου.

Για τη σάλτσα ντομάτας θα χρειαστούμε:

  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 500 γρ. χυμός ντομάτας
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Φρέσκα αρωματικά, θυμάρι και βασιλικός
  • Αλάτι και πιπέρι

Επιπλέον:

  • 4 - 5 κολοκυθάκια
  • 300 γρ. φέτα
  • Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
  • Φρέσκο ψωμί

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Αφράτο σταφιδόψωμο