Κανελόνια γεμιστά με μοσχαράκι κοκκινιστό
Για μικρούς και μεγάλους!
08.04.2022
2
'Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι!
Συστατικά για τα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι
Για το μοσχαράκι θα χρειαστούμε:
- 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο σε μερίδες
- 100 ml. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα ψιλοκομμένα
- 300 ml. κόκκινο κρασί
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 βάζο τριμμένη ντομάτα
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 3 κόκκους μπαχάρι
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι και πιπέρι
- 1.500 ml. ζωμός μοσχαρίσιος ή λαχανικών
Επιπλέον υλικά:
- 1 πακέτο κανελόνια
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Μπεσαμέλ (προαιρετικά)
Δείτε και αυτό: Φτιάξτε fish and chips