ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζόνι Ντεπ: Ξανά στο πλευρό του η δικηγόρος του, Καμίλ Βάσκεζ - Ο λόγος που θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια

Η νέα δίκη εις βάρος του Τζόνι Ντεπ και η επανένωσή του με τη δικηγόρο του, Καμίλ Βάσκεζ!
2
'
Τζόνι Ντεπ: Ξανά στο πλευρό του η δικηγόρος του, Καμίλ Βάσκεζ - Ο λόγος που θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια Τζόνι_Ντεπ

Η Καμίλ Βάσκεζ θα αναλάβει την υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ για ακόμη μία φορά.

Η δικηγόρος βρέθηκε στο πλευρό του ηθοποιού στη δίκη του ενάντια στην Άμπερ Χέρντ και μάλιστα κατάφερε να του δώσει τη δικαστική νίκη.

Εικόνα
camille vasquez
Εικόνα
camille vasquez

Ο λόγος που κατηγορείται αυτή τη φορά ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ θα βρεθεί ξανά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς κατηγορείται για επίθεση σε μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies», του 2017.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκεγκ Μπρουκς, ο Τζόνι Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα της ταινίας για αρκετή ώρα.

Δείτε επίσης: Καμίλ Βασκέζ: Ποια είναι η εκρηκτική δικηγόρος του Johnny Depp και τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ο Μπρουκς υποστήριξε επίσης πως έπειτα από συνεννόηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, κλήθηκε να πει στον Ντεπ ότι το γύρισμα έπρεπε να σταματήσει και τότε ο ηθοποιός έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, έξαλλος και του είπε χαρακτηριστικά φωνάζοντας: «δεν έχεις το δικαίωμα να μου λες εσύ τι να κάνω».

Ο Μπρουκς, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ανέφερε επιπλέον ότι ο Τζόνι Ντεπ μύριζε αλκοόλ και πως: «η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Τζόνι δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον», το οποίο οδήγησε στην ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού και στην επίθεση που έκανε στο ίδιο.

Ο Γκεγκ Μπρουκς ακόμη, σύμφωνα με τη DailyMail, ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από την παραγωγή, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο, που είχε να κάνει με την παραίτησή του από το δικαίωμα για μήνυση.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο από το περιστατικό και ζητά αποζημίωση από τον Τζόνι Ντεπ, τον σκηνοθέτη και την εταιρεία παραγωγής. 

Από την πλευρά του, ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε άμυνα και πως ο Μπρουκς ήταν αυτός που ξεκίνησε τη διαμάχη και τον προκάλεσε. 

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και η Καμίλα Βάσκεζ θα αναλάβει την υπεράσπισή του Τζόνι Τνεπ, μαζί με τον δικηγόρο Ράνταλ Σμιθ.

Μάθετε ακόμη: Johnny Depp - Amber Heard: Η παρενόχληση με μπουκάλι, η συκοφαντική δυσφήμιση και το παρασκήνιο της πολύκροτης δίκης

Αγαπημένο