ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σίσσυ Τουμάση: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

H εξομολόγηση της ηθοποιού
19.05.2023

Η Σίσσυ Τουμάση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον σύντροφό της, Αργύρη Πανταζάρα.

Η Σίσσυ Τουμάση εξομολογήθηκε: «Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Καθένας είχε τη δική του πορεία και διαδρομή. Έτυχε και συναντηθήκαμε. Καμιά φορά μέσα από την καλλιτεχνική συνθήκη και διαδικασία γνωρίζεις ένα πολύ βαθύ κομμάτι των ανθρώπων.

Γνωρίζεις πόσο ειλικρινής είναι ο άλλος, τον τρόπο που αγαπάει, που συγχωρεί, που αντέχει. Γνωρίζεις την αλήθεια του. Δεν μαγεύεσαι από την πλάνη του έρωτα αλλά αγαπάς την αλήθεια του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Η αγάπη είναι μια συνειδητή επιλογή».

Τι είχε πει ο Αργύρης Πανταζάρας για τη Σίσσυ Τουμάση

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αργύρης Πανταζάρας είχε πει για τη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση: «Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο. Δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή επειδή το επιθυμείς είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει.

 Έχει αλλάξει η μόδα! Κάποτε το έπαιζαν όλοι ελεύθεροι και ανήξεροι. Εμένα μου αρέσει που όλοι στο Χόλιγουντ είναι αγκαλιά με το ταίρι τους. Η Ζεντάγια, η πιτσιρίκα σταρ, είναι αγκαλιά με τον Τομ Χόλαντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Τέιλορ Ράσελ, ο Ράιαν Ρέινολντς ανεβάζει με τη γυναίκα του τόσο τρυφερές στιγμές. Είναι ελπιδοφόρο που πλέον είναι της μόδας η αγάπη και η συντροφικότητα. Τους ρωτάει κανείς γιατί το έκαναν;».

Αγαπημένο