ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το Starfan.gr πήγε σινεμά : Αγαπημένοι star μοίρασαν live ευχές στα Village Cinemas στο Μαρούσι

Η δημοφιλής πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχών, Starfan.gr βρέθηκε στο Village Cinemas του The Mall Athens!
27.03.2023
1
'
Το Starfan.gr πήγε σινεμά : Αγαπημένοι star μοίρασαν live ευχές στα Village Cinemas στο Μαρούσι Το Starfan.gr πήγε σινεμά

Η Μαρία Φραγκάκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη για το κοινό!

Η δημοφιλής πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχών, Starfan.gr, η οποία ήρθε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εύχεσαι στους αγαπημένους σου, βρέθηκε την Τετάρτη 15/03 στο Village Cinemas του The Mall Athens, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει κάποιους από τους περίφημους star της, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλές, διασκεδαστικές εκπλήξεις.

Τη Τετάρτη 15/03, από τις 19.00 το απόγευμα, το Starfan team βρέθηκε παρέα με star και φίλους, στην είσοδο του Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, και υποδέχθηκαν τους επισκέπτες του κινηματογράφου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρεις αγαπημένες προσωπικότητες της πλατφόρμας, και συγκεκριμένα τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Γιάννη Σπαλιάρα  και τη Μαρία Φραγκάκη. Φωτογραφήθηκαν με το κοινό, έβγαλαν προσωποποιημένα βίντεο και ξάφνιασαν τους επισκέπτες, αφού μίλησαν και σε βιντεοκλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Στο τέλος οι star τους έδωσαν και τις πιο ωραίες ιδέες για δημιουργικά starfan βίντεο, για να χαρίσουν το καλύτερο δώρο!

Εικόνα
starfan
Εικόνα
starfan
Εικόνα
starfan

Η πλατφόρμα Starfan.gr είναι γεμάτη λαμπερές προσωπικότητες και λαμπρές ιδέες για πρωτότυπες ευχές στους αγαπημένους σου άρα εσύ ότι και αν θέλεις να πεις, πες το με μια ευχή από τους star του Starfan.gr.

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr , στο Instagram και στο Facebook 

Σχετικά με το Starfan:

To Starfan αποτελεί τη νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών που έχει αναπτυχθεί μέσω του Antenna Digital Ventures και δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας. Μέσω του Starfan.gr οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz και να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή τους με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο. Τραγουδιστές,  ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές μέσα από την πλατφόρμα χαρίζουν χαμόγελα, στηρίζοντας μάλιστα συχνά και συγκεκριμένους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς.  

Σχετικά με την Antenna Digital Ventures: 

Η Antenna Digital Ventures επενδύει σε νέα ψηφιακά εγχειρήματα και δημιουργεί corporate ventures, με προοπτική ανάπτυξης στην κεντροανατολική Ευρώπη και παγκοσμίως. Χρησιμοποιούμε τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνογνωσία και τη δυναμική του ομίλου Antenna για την ταχεία ανάπτυξη ψηφιακών επιχειρήσεων που απευθύνονται στους καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τo Starfan.gr:

MSL Group: Έρρικα Σαντά, Manager, T: 210 628 1047 , e-mail: [email protected] 

 

Αγαπημένο