ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

"Ποιος Παπαδόπουλος": Όσα θα δούμε στα νέα απολαυστικά επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς
12.03.2023
1
'
"Ποιος Παπαδόπουλος": Όσα θα δούμε στα νέα απολαυστικά επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 – Επεισόδιο 37

Η Μελίνα, προς μεγάλη έκπληξη όλων, επιστρέφει στο εξοχικό μαζί με τον Ράμο και αυτός δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τους Παπαδόπουλους ήρεμα και πολιτισμένα για την τύχη της Τζοάν. Ωστόσο, ο Αρίστος, που έχει δει την Μελίνα να φεύγει με τον Ράμο απ’ το σημείο που τον παράτησε με το τροχόσπιτο, θα καταφτάσει λίγο μετά και θα τα καταστρέψει όλα! Και τα προβλήματα για τον Αρίστο δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς η Μελίνα θα του ξεκαθαρίσει ότι η βραδιά που πέρασαν μαζί δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για εκείνη και ότι η συμπεριφορά του απέναντι στον Ράμο ήταν τελείως ανάρμοστη. Έτσι τώρα ο Αρίστος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ρίξει τα μούτρα του για να ζητήσει συγγνώμη από τον Ράμο. Παράλληλα ο Θανάσης θα κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στον Γιάννη σε σχέση με τα χαμένα του βεγγαλικά. Η Τζοάν από την άλλη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφό το μυστικό της ότι δεν είναι έγκυος, ενώ ο Αλέξανδρος, κρυφά από τους γονείς του, συνεχίζει να κυνηγάει την Ντιάνα και φτάνει στο σημείο να το παίξει μεθυσμένος για να μπορέσει να μπει στο σπίτι της. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι το τέλος της μέρας θα φέρει όχι μία, αλλά δύο μεγάλες αποκαλύψεις για τους Παπαδόπουλους!

Εικόνα
"Ποιος Παπαδόπουλος": Όσα θα δούμε στα νέα απολαυστικά επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 – Επεισόδιο 38

Μετά τις δύο απανωτές αποκαλύψεις, ότι η Τζοάν δεν είναι έγκυος και ότι ο Αλέξανδρος βγαίνει με μια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια, κι ενώ η Τζοάν μαζεύει τα πράγματά της για να αποχωρήσει από το εξοχικό περιμένοντας τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, ο Θανάσης προσπαθεί να ηρεμήσει την Μελίνα, την Περιστέρα, τον Αρίστο και τον Γιάννη που ακόμα προσπαθούν να χωνέψουν τα νέα. Αυτοί όμως σε έξαλλη κατάσταση αποφασίζουν να μπουκάρουν στο σπίτι της γυναίκας που αποπλάνησε τον γιο τους και εκεί τους περιμένει ένα ακόμα «εγκεφαλικό», αφού η γυναίκα αυτή είναι η Ντιάνα! Ταυτόχρονα, ο Θάνος, που είναι πια ελεύθερος, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Εριέττα και να την διεκδικήσει ξανά, αυτή όμως δεν θέλει ούτε να τον ακούσει. Πίσω στο εξοχικό, μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις με τους γιους τους, ο Αρίστος και η Μελίνα αποφασίζουν ότι πρέπει μια και καλή να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ στο κατάστημα των Από Καρδιάς μια νέα άφιξη, η Άντζυ, έρχεται να ταράξει τα νερά για τις γυναίκες…

Trailer

Remote video URL

Συντελεστές                                                    

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

#PoiosPapadopoulos

https://www.antenna.gr/poiospapadopoulos

Αγαπημένο