ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι, όπου ανακαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά του, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 17:45 στο OPEN!

19.03.2023
1
'
Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι, όπου ανακαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά του, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 17:45 στο OPEN!

Πραγματοποιούν ένα μαγικό ταξίδι 250χλμ. επάνω σε γέφυρες που συνδέουν τα δεκάδες νησιά Κιζ της πολιτείας της Φλόριντα. Στο νησάκι Ίσλαμοραντα ταΐζουν στο στόμα τεράστια ψάρια, δοκιμάζουν το κορυφαίο σάντουιτς με αστακό, ενώ στο Κι Γουέστ, το νοτιότερο σημείο των ΗΠΑ, θαυμάζουν τον εξωτικό παράδεισο του Χέμινγουεϊ, και όχι μόνο. 

Στο Μαϊάμι ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του γευματίζουν στην επιβλητική βίλα του Gianni Versace που πλέον έχει μετατραπεί σε ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο και μπαίνουν μέσα στη Μύκονος Βίλα, σε ένα από τα πιο ακριβά σπίτια του Μαϊάμι. Επίσης κάνουν βόλτα στο Γουίνγουντ, την περιοχή του Μαϊάμι με τα πολύχρωμα γκράφιτι. Ανακαλύπτουν τη Μικρή Αβάνα, εκεί όπου χτυπά η κουβανέζικη καρδιά, και διασκεδάζουν αλά ελληνικά στο πιο in club-εστιατόριο του Μαϊάμι, ιδιοκτήτης του οποίου είναι Έλληνας.    

Εικόνα
Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN

 

Αγαπημένο