ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με την JOSEPHINE την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου!

«Πες μου τι;» και άλλα αντίστοιχα… «ερωτήματα» θα μας απαντήσει η απολαυστική Josephine ως καλεσμένη στην 49η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με οικοδέσποινα την Ράνια Κωστάκη!
21.11.2022
1
'
ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με την JOSEPHINE την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου! Ρυθμός

Καλεσμένη του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και της Ράνιας Κωστάκη σε μια μοναδική, χειμωνιάτικη ΝΥΧΤΑ είναι η πανέμορφη Josephine!

«Πες μου τι;» και άλλα αντίστοιχα… «ερωτήματα» θα μας απαντήσει η απολαυστική Josephine ως καλεσμένη στην 49η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με οικοδέσποινα την Ράνια Κωστάκη!

Η ποπ τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά στην ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ έτοιμη να μας ξεσηκώσει με τις τεράστιες επιτυχίες της και τα ανεβαστικά της κομμάτια την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και στο YouTube στις 21:30! Η Josephine Wendel, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο «Your Face Sounds familiar» αλλά και στο “J2US”… είναι έτοιμη να κατακτήσει και τις καρδιές των φανατικών της ΝΥΧΤΑΣ στον ΡΥΘΜΟ! Το νέο της single “Pirkaya” απογειώνει τα charts και «στην ζωή μας… θα φέρει πανικό»!

«Τα λέμε…» το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη της Josephine στην Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, RythmosTube, για να ακούσουμε πολλά και ξεχωριστά τραγούδια!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

Αγαπημένο