ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πιο λαχταριστό μενού για αυτό το Σαββατοκύριακο

Τι θα δούμε στην μαγειρική εκπομπή;
16.04.2022
1
'
Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πιο λαχταριστό μενού για αυτό το Σαββατοκύριακο Άκης Πετρετζίκης

Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40.

Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και  απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβανο, λεμόνι, ελαιόλαδο, πιπέρι και ψωμί. Για γλυκό προτείνει ένα cheesecake crème brullee που απογειώνει για άλλη μια φορά την έννοια του cheesecake, αφού συνδυάζεται με τον πιο αρμονικό τρόπο με crème brulle! Δύο κορυφαία γλυκά σε ένα πάντρεμα και με μια γλυκιά λεπτομέρεια στο φινάλε: πασπαλίζει με ζάχαρη, την καίει με ένα φλόγιστρο, αφήνει να σταθεροποιηθεί η καμένη ζάχαρη και σερβίρει.

Εικόνα
Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40. Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβ
Εικόνα
Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40. Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβ
Εικόνα
Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40. Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβ

 

Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Άκης Πετρετζίκης, στις 16:40, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», στο οποίο μας δείχνει μερικούς τρόπους για να κάνουμε τη διατροφή της Μεγάλης Εβδομάδας πολύ πιο νόστιμη από όσο ίσως φανταζόμαστε.

Ορεκτικό για το κυριακάτικο μενού μελιτζανοπιτάκια, μια νηστίσιμη συνταγή με πρωταγωνιστή ένα κατεξοχήν ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό υλικό, την μελιτζάνα, που θα δημιουργήσει ένα αριστούργημα γεύσης στο συγκεκριμένο πιάτο. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης κινείται πάλι νηστίσιμα, φτιάχνοντας τουρλού στην κατσαρόλα, με τα πιο αρωματικά λαχανικά της εποχής που θα μας αρέσει πολύ και θα μας εμπνεύσει για πεντανόστιμες λύσεις όταν ψάχνουμε συνταγές χωρίς κρέας. Για γλυκό, ο αγαπημένος μας σεφ περνάει στην απόλυτη πασχαλινή παράδοση, τσουρέκι με κόκκινο αβγό, και μας δείχνει συνταγή για ατομικά τσουρέκια που θα λατρέψει η οικογένεια και θα μας κρατήσει σε επαφή και με τις ρίζες μας αλλά και με την πιο νόστιμη εκδοχή μιας συνταγής που όλοι αγαπάμε.

Εικόνα
Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40. Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβ
Εικόνα
Συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά το Μεξικό, τη Ελλάδα και τη Γαλλία προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:40. Ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι μια συνταγή μεξικάνικης προέλευσης που προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα και απογειώνεται με πολύ αρωματικό τρόπο, αφού τα τάκος με μαυρομάτικα και σάλτσα έχουν οδηγό τις πιο μεσογειακές μυρωδιές και γίνονται πολύ απλά. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει αρνάκι κλέφτικο και σερβίρει με δεντρολίβ

 

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Αγαπημένο